Fehér falfestékek

Legyen szó új építkezésről, felújításról vagy tisztasági festésről, a fehér Héra beltéri falfestékek között biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt. Válasszon a különböző termékelőnyökkel rendelkező fehér Héra festékek számos kiszerelésmérete közül! 

 • A tökéletesen fehér felületet képző Héra Beltéri falfesték egyedi összetétele lehetővé teszi, hogy poliamid festőhengerrel történtő felhordásakor a legoptimálisabb festékmennyiség kerüljön a falakra. A hozzáadott oldószert nem tartalmazó, szagmentes és könnyen hengerelhető festék két rétegben kiváló fedést biztosít, továbbá pára- és légáteresztő felületet képez. Héra Színezőpasztákkal bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető.

  Fehér
  2 l
  Átvehető
  Héra beltéri falfesték
  2 430 Ft ártól
  (1 215 Ft/l)
 • A Héra Gold beltéri falfesték speciális töltőanyag-összetételének köszönhetően akár egyetlen réteg felvitelét követően is kiemelkedő fedést biztosít a felületeknek, ezáltal gyors és hatékony munkavégzésre ad lehetőséget. Az esztétikus, matt bevonat pára- és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Az illatosított formulával rendelkező termék Héra Színezőpasztákkal bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető.

  Fehér
  4 l
  Átvehető
  Héra Gold beltéri falfesték
  4 799 Ft ártól
  (1 200 Ft/l)
 • A kimagasló fehérségű és fedőképességű Héra Prémium Latex beltéri falfesték a legellenálóbb fehér színű Héra falfesték. A páraáteresztő, ugyanakkor mosás- és dörzsálló tartós bevonat kifejezetten alkalmas nagy igénybevételnek kitett helyiségek, például gyerekszobák, konyhák vagy fürdőszobák kifestéséhez. 

  Fehér
  2,5 l
  Átvehető
  Héra Prémium latex matt beltéri falfesték
  5 819 Ft ártól
  (2 328 Ft/l)
 • Hibrid technológiájának köszönhetően a Héra Clean&Style mosható, dörzsálló és fertőtleníthető beltéri matt latex falfesték ellenálló és tartós, ugyanakkor pára- és légáteresztő bevonatot képez. Hidrofób alkotórészei révén a termék kiváló vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik. Kifejezetten alkalmas nagy igénybevételnek kitett helyiségek, például gyerekszobák, konyhák vagy fürdőszobák kifestéséhez. Egészségügyi intézményekben is alkalmazható.

  Hófelhő
  1 l
  Átvehető
  Héra Clean&Style fehér
  3 788 Ft ártól
  (3 788 Ft/l)
 • A jó fedőképességű, könnyen felhordható Héra Diszperzit mennyezet- és falfesték költséghatékony megoldást jelent a festési feladatok során. A pára- és légáteresztő matt bevonat a fal természetes légzését nem akadályozza, a Héra Színezőpasztáknak köszönhetően pedig bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető a termék. 

  Fehér
  4 l
  Átvehető
  Héra Diszperzit mennyezet- és falfesték
  2 918 Ft ártól
  (730 Ft/l)
 • A kiváló pára- és légáteresztő bevonatot képző, biocidmentes Héra Mészfesték kül- és beltérre is alkalmazható, jó fedőképességű, könnyen hengerelhető főként mész kötőanyagű fehér színű festék. Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellett a Héra Mészfesték könnyű felhordhatóságot és esztétikus megjelenést biztosít.

  Fehér
  4 l
  Átvehető
  Héra mészfesték
  3 919 Ft ártól
  (980 Ft/l)