Progold Tükörglett

0 ( 0 értékelés )
Átvehető

Univerzálisan alkalmazható beltéri fal- és mennyezetfelületek egyenetlenségeinek kitöltésére, gipszkarton lapok felületi glettelésére, gipszblokk falazóelemek ragasztására, hézagolására. Nagy felületeken is hatékonyan használható, egyenletes alapot ad, valamint sima, kemény és könnyen csiszolható, szép, hófehér felületet biztosít. Vastagabb rétegben sem repedezik, így felhordását akár 5 mm vastagságig ajánljuk. A glett bekeverés után szobahőmérsékleten 75 percig használható.

Kiszerelés:

  • Az ár üzlet választása után érhető el.
db
  • EAN-kód: 5996281041526
  • Gyártó: Progold

Termékleírás

Alkalmazási terület
Vakolt falak és mennyezetek felületi glettelésére, beton és pórusbeton falak és mennyezetek felületi glettelésére és vékonyvakolására, gipszkarton lapok felületi glettelésére, gipszblokk falazóelemek ragasztására és hézagolására, téglafalak glettelésére és vékonyvakolására alkalmazható.

Felület-előkészítés
Felhordás előtt a nagy felületi egyenetlenségeket, repedéseket javítsuk ki, majd a felületet enyhén nedvesítsük be. A felület legyen szilárd, hordképes, portól, olajtól és szennyeződésektől mentes.

Felhasználás
A fellazított 2 egységnyi Tükörglettet lassan szórjuk 1 egységnyi szobahőmérsékletű vízbe, majd 5-10 perc várakozási idő után keverjük csomómentes pasztává. A bekevert gletthez a későbbiek során vizet, vagy bármely más idegen anyagot már ne adjunk. A glett bekeverés után szobahőmérsékleten 75 percig használható.

  • Felhordás módja: a termék felhordása és simítása mindig egy munkafázison belül történjen megfelelő rozsdamentes glettelő szerszámok segítségével (Progold glettelő saválló acél, Progold festőspatulya). A glett kézi simítószerszámmal egy rétegben maximum 5 mm vastagságban hordható fel. A felület teljes száradást követően csiszolható.

Végeredményként egy hófehér színű, kemény, egyenletes, kiváló tapadást biztosító felületet kapunk, amely jól csiszolható, festhető és tapétázható. A festés előtti alapozáshoz Héra Falfix diszperziós mélyalapozó használata javasolt. A felületképzésnél mindenképp vegye figyelembe az alkalmazandó festék vagy tapétaragasztó gyártójának vagy forgalmazójának utasításait.

Megjegyzés: a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, melyek nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

Mutass többet

Termékelőnyök

  • Tükörsima
  • Jól csiszolható felület
  • Kiváló tapadás
  • Krémesen kenhető
  • Hófehér

Technikai adatok

Alapadatok
Kiszerelés:
5 kg
Fényesség:
matt
Rétegvastagság:
max. 5 mm
Alkalmazási adatok
Alkalmazási terület:
beltéri falfelületek, kültéri falfelületek
Felhordás módja:
rozsdamentes glettelő szerszámmal
Szerszámok tisztítása:
vízzel
Egyéb adatok
Tárolási hőmérséklet:
5°C és 25°C fok között
Tárolási mód:
eredeti csomagolásban, tűző naptól, fagytól védve
Mutass többet
Betöltés