A 2025-ös év színe - Amethyst Shadow

Colour of the Year 2025 Amethyst Shadow

Örömmel jelentjük be, hogy a 2025-ös év PPG színe az Amethyst Shadow (PPG1046-7). Ezt a színt, valamint a négy kísérő trendpalettát gondosan választották ki PPG színszakértőink a világ minden tájáról az éves színprognózis találkozón, amelynek a Comex csapata adott otthont az év elején Mexikóvárosban.

Az Amethyst Shadow (PPG1046-7) az Év színe 2025-ben. Ez a szín egyike azoknak a gyönyörű, élénk színeknek, amelyek megjelenése a felhasználási helytől függően változik. Ha sok természetes fény van a szobában, a szín világosnak és tompának tűnik, míg egy sötétebb helyiségben gazdagnak és szinte szilvaszínűnek. A PPG, a festékek és bevonatok globális gyártója, az Amethyst Shadow-t a Héra és a Trinát márkákban is bevezeti.

COTY2025 nappali2

Mivel a szín a fénytől függően változik, szinte varázslatos árnyalatú, néha lila, néha bordó. Az ametiszt árnyalat titokzatossá és varázslatossá válik, ha hasonló színű bútorokkal és lakberendezési kiegészítőkkel kombináljuk, míg világos neutrális színekkel párosítva északi, szigorú és egyszerű stílust teremt.

A PPG szakértői azt javasolják, hogy az árnyalatot a nappalikban extra kényelem eléréséhez használják. Így az Amethyst Shadow tökéletes árnyalat a nappaliba vagy az étkezőbe, ahol ez a szín körülveszi a barátokat és a családot, és olyan teret teremt, amely nyugalmat és mélységet áraszt.

COTY2025 nappali1

Ez a szín a hálószobába is alkalmas, hogy elérje azt a visszafogott és nyugodt hangulatot, amelyet ez a szín biztosíthat. Az alvás nagyon fontos a mentális jólét szempontjából, ezért fontos, hogy a hálószobát olyan színekkel rendezzük be, amelyek lehetőséget biztosítanak a minőségi alvásra.

Az Amethyst Shadow mind a Héra beltéri festékekkel, mind a Trinát zománc és fedőfestékekkel színezhető.

PPG logo blue&white

 

Colour of the Year 2025 Amethyst Shadow