Beltéri festékek helyiség & hangulat szerint

beltér blogcikk

A jó idő beköszöntével elkezdődött a lakásfelújítások, festések időszaka is! Otthonunk frissítése során nemcsak a külcsínyt és praktikumot érdemes szem előtt tartani, hanem azt is, hogy otthonunk higiénikus és szennyeződésektől mentes legyen. Egy tisztasági festés során éppen ezért nem árt odafigyelnünk arra, hogy az általunk választott festék ne csupán élénk és divatos színű legyen, de könnyedén tisztántartható is.

A latextechnológiának és optimalizált pigmentösszetételnek köszönhetően Héra Prémium beltéri matt falfestékünk kiváló fedőképességű, mosható, pára- és legáteresztő bevonatot képez, színei pedig élénkek és tartósak. Egyszerű használatának és illatosított formulájának köszönhetően széles körben alkalmazható.

Héra Clean&Style matt latex beltéri falfestékünk speciális összetételének köszönhetően egy kiválóan tisztítható, fertőtleníthető és foltálló, matt felületű falfesték, amely szinte bármilyen beltéri felületen alkalmazható. A hipoallergén bevonatot képző falfesték a legszigorúbb egészségügyi követelményeknek is megfelel. 28 nap elteltével dörzsölés-, valamint mosásálló lesz, és a különböző tisztító- és fertőtlenítőszerek összetevői hatására sem veszti el eredeti színét.

Héra Prémium vagy Héra Clean&Style? Hova, mikor, melyiket javasoljuk? A válasz egyszerű!
A Héra Prémium színei kiváló minőségű, magas fedőképességű megoldást jelentenek minden általános falfestési célra. Kifejezetten nagy igénybevételű helyekre pedig a vízlepergető, kimagasló szennyeződés-, dörzsölés- és mosásálló paraméterekkel rendelkező Héra Clean&Style árnyalatokat ajánljuk. A gyerekszobában vagy a konyhában alkalmazva pédául egyszerűen eltávolíthatóvá válnak a falra löttyintett kakaó- vagy rámaszatolt csokifoltok.

A párásabb helyiségekben, mint amilyen a konyha és a fürdőszoba, próbáljátok ki a Héra Penészgátló adalékunkat, amely védelmet nyújt a penész és a gomba ellen, és minden Héra beltéri falfestékünkhöz hozzáadható.

Kapcsolódó termékek

  • Hibrid technológiájának köszönhetően a Héra Clean&Style mosható, dörzsálló és fertőtleníthető beltéri matt latex falfesték ellenálló és tartós, ugyanakkor pára- és légáteresztő bevonatot képez. Hidrofób alkotórészei révén a termék kiváló vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik. Kifejezetten alkalmas nagy igénybevételnek kitett helyiségek, például gyerekszobák, konyhák vagy fürdőszobák kifestéséhez. Egészségügyi intézményekben is alkalmazható. NCS, RAL és PPG Voice of Colour színkártyák több ezer színében keverhető termék.

    Bázisfesték
    1 l
    Átvehető
    Szállítható
    További információk a termékoldalon!
beltér blogcikk