Inspirációk

online festőakadémia borító2

Online Festőakadémia

Tekintse meg az Online Festőakadémia 2022-ben készült adásait, ahol bemutatkoztak a legújabb termékek, valamint megismerhet jó pár tippet, trükköt és praktikát amik elengedhetetlenek lesznek a szép végeredményhez.

Tovább olvasok
COTY24 borító

A 2024-es év színe - Limitless

Bemutatjuk a PPG 2024-es év színét: Limitless (PPG1091-3)
A Limitless egy friss, meleg árnyalat, amely egyszerre tartalmazza egy alapszín erejét és egy neutrális szín esszenciáját. Elég erős ahhoz, hogy a terekben főszínként funkcionáljon, ugyanakkor jól működik a meleg és hideg árnyalatok támogató tónusaként is.

Tovább olvasok
fa a falon

Fa a falon

A skandináv dizájn alapvető szabályainak egyike, hogy a puritán megjelenés jegyében faanyagokat használnak. Az erezetek kiemelésével és a natúr jegyek megtartásával dobják fel az egyszerűen és mégis ízlésesen berendezett, funkcionalista otthonaikat. A skandinávok hagyományaihoz ezért szorosan kötődik a fa számtalan formájú felhasználása, és ugyanezt a szakértelmet hordozza magában a PPG Trilak Lazurán és Bondex faápolási márkái.

Tovább olvasok
beltér blogcikk

Beltéri festékek helyiség & hangulat szerint

A jó idő beköszöntével elkezdődött a lakásfelújítások, festések időszaka is! Otthonunk frissítése során nemcsak a külcsínyt és praktikumot érdemes szem előtt tartani, hanem azt is, hogy otthonunk higiénikus és szennyeződésektől mentes legyen. Egy tisztasági festés során éppen ezért nem árt odafigyelnünk arra, hogy az általunk választott festék ne csupán élénk és divatos színű legyen, de könnyedén tisztántartható is.

Tovább olvasok
Beltéri ajtó festés kép2

Beltéri ajtó festés

Ajtófestés ötletek. Találd meg a megfelelő színt az ajtódnak! Blogunkban segítünk, hogy mi alapján válassz színt és a festéssel kapcsolatos praktikákat is elárulunk.

Tovább olvasok