ÚJ Héra Beltéri Falfesték termékismertető

Héra piros tetős új PS

Megjelent az ÚJ még eddigieknél is jobb formulával rendelkező Héra Beltéri Falfesték! A továbbfejlesztett formula egyenletesebb, tökéletes matt hatást és könnyebb hengerelhetőséget, szórhatóságot garantál. Héra Színezőpasztákkal bármilyen pasztell árnyalatra egyszerűen színezhető. Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő.

herabanner

 

 

 

 

 

 

 

 

✅A továbbfejlesztett formula egyenletesebb, tökéletes matt hatást és könnyebb hengerelhetőséget, szórhatóságot garantál.
✅ Héra Színezőpasztákkal bármilyen pasztell árnyalatra egyszerűen színezhető. 
✅ Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő.

Szórástechnikával való festés a mellett, hogy rendkívül hatékony és gazdaságos megoldás, esztétikus megjelenést biztosít, viszont elengedhetetlen hozzá:

1. A megfelelő alapozás

  • glettelt falfelületet a Héra Falfix 1:5 arányú hígított mélyalapozással alapozunk
  • korábban festett falfelületet Héra Prémium 3in1 alapozó festék használatával, hígítás nélkül alapozunk

2. Héra Beltéri falfesték hígítása, megfelelő gép kiválasztása és beállítása

 

 

fúvóka0,018”-0,026”
nyomás120-150 bar
fúvókaszög50°
hígításmaximum 2-5 % vízzel

 

 

  • Érdemes oldalfalnál is 50 cm toldószárral dolgozni az egyenletes távolságot könnyebb tartani és minimális festékködön kívül maradunk, így jobban látjuk a munkaterületet és a védőszemüvegünk sem lesz gyorsan festékkel telített
  • Érdemes a mennyezet eléréséhez is hosszabbítót használni általában kb.: 70 cm toldószárral dolgozni a gyorsabb és kényelmesebb létra és állvány nélküli munkavégzés érdelében

Fontos még tudni, hogy airless szórásnál az első réteg festékmennyiség eltér a hengerhez képest és a kiadósság akár 30-50% is megnövekedhet.

3. A szóráskép a felület struktúrásjától függően fényesebb lehet a hengerezésnél, ezért a mattabb hatás elérése érdekében a bevonat áthengerléssel mattul és később száradást követően a falhibák hengerrel javíthatóvá válnak. Érdemes a szórást követően még nedves állapotban az áthengerlés technológiával elvégezni a kivitelezést. Ajánlott: ProGold PES festőhenger (esetében +30% kiadósabb, összehasoníltva hagyomány cérnaszálas hengerekkel)

  • Közvetlenül szóráskor is elvégezhető a technológia a Graco JETROLLER vagy Wagner SprayRoller használatával, géptípustól függően.

Tedd próbára a Héra megújult formuláját!

Héra piros tetős új PS