Nyerj egy 50.000 Ft értékű MediaMarkt vásárlási utalványt!

nyeremenyjatek

Együtt otthont teremtünk!
Most lehetőséged van a trilafestekstudio.hu oldalon leadott minimum 10.000 Ft-os megrendelésed mellé nyerni egy 50.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékutalványt, melynek felhasználásával egy következő szintre tudod emelni kreativitásodat az otthonod kialakításában!

 

A nyereményjátékban való részvételhez nem kell mást tenned mint, hogy a minimum 10.000Ft-os megrendelésed véglegesítésekor, beírod a kuponkód mezőbe a "NYEREMENYJATEK" kuponkódot!

nyeremenyjkep

 

További részletekért kérjük, hogy olvasd el a Játékszabályzatot!

 

 

 

Kapcsolódó termékek

  • Speciális mikrokerámia-gyöngy tartalmának köszönhetően a Héra Ceramic a legellenállóbb Héra beltéri falfesték. A kerámia technológia kimagasló mosás- és dörzsállóságot biztosít a felületnek, így téve azt foltmentesen tisztíthatóvá és fertőtleníthetővé. A Héra Ceramic falfesték hidrofób alkotórészei révén vízlepergető bevonatot képez, miközben innovatív kötőanyag szerkezete kiválóan páraáteresztő tulajdonságot biztosít. A hipoallergén, selyemmatt felület exkluzív színmegjelenést kölcsönöz otthonának.

    Dán keksz
    2,5 l
    Átvehető
    Szállítható
    Az ár az üzlet választása után érhető el!
  • A Trinát Special multiTOP 9in1 egyedi formulájának köszönhetően egy rendkívül sokoldalúan felhasználható vizes bázisú alapozó és fedőfesték egyben. Legyen szó akár beltéri vagy kültéri festésről, rengeteg különböző felületen könnyedén megtapad és hosszútávú védelmet biztosít.

    • acél
    • horganyzott acél
    • alumínium
    • réz
    • műanyag
    • fa
    • tégla
    • kerámia
    • csempe felületekre
    Antracit
    0,75 l
    Átvehető
    Szállítható
    Az ár az üzlet választása után érhető el!
  • Fedésének köszönhetően a glettelt vagy színes falak festése könnyebb a látható rétegnek köszönhetően, továbbá a végeredmény is esztétikusabb. Fedése mellett kiegyenlíti a fal nedvszívó képességét és biztosítja a festék tapadását.

    5 l
    Átvehető
    Szállítható
    Az ár az üzlet választása után érhető el!
  • Vízzel hígítható, selyemfényű, akrilgyanta kötőanyagú alapozó és fedőfesték fa, műanyag és fém felületekre, gyermekjátékokra is. Száradása gyors, nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Esztétikus, egyenletes és tartós bevonatot biztosít szélsőséges időjárásnak kitett felületeken is. Az elérhető RAL színeken kívül több ezer színben keverhető

     

    Fehér
    0,75 l
    Átvehető
    Szállítható
    Az ár az üzlet választása után érhető el!
  • A Héra Dryvit SILOXAN Vízlepergető Vékonyvakolat egy speciális összetételű dekorációs vakolat, mely cellulózszálakat tartalmaz a nagyobb rugalmasság érdekében és így csökkenti a repedések kockázatát. Szilikon adalék tartalmának köszönhetően jól taszítja a vizet, hidrofób felületet hozva létre. Kitűnően ellenáll az időjárás viszontagságainak, vízlepergető és fényálló tulajdonsága miatt. Bevonata védelmet nyújt a gombák és a penész ellen. Alkalmazását   követően dekoratív szerkezeti megjelenést hoz létre, mely hosszú távon mechanikailag ellenálló felületet biztosít.
    *Jó lég- és páraáteresztő képessége segíti a vízgőz megfelelő diffúziós áthaladását, így a rendszer „lélegzését”.
    Színkeverőgépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek, színkártyák színeiben. 

    Fehér Kapart 1,5mm
    25 kg
    Átvehető
    Szállítható
    Az ár az üzlet választása után érhető el!
  • Rendkívül gyorsan száradó vizes bázisú vékonylazúr, melynek bevonata fizikai védelmet nyújt a gombák ellen. Mélyen beszívódik a farostok közé, ezáltal növeli a fafelület vízlepergető hatását, miközben kiemeli a fa eredeti erezetét. Könnyen felhordható, nem csepeg.

    Dió
    0,75 l
    Átvehető
    Szállítható
    Az ár az üzlet választása után érhető el!
nyeremenyjatek