Thermotek Dryvit - Ragyogó, tiszta homlokzatok!

kültéri_kategoria

A Thermotek Dryvit homlokzatfelújító rendszer egy homlokzattisztító oldatból, egy homlokzatfelújító alapozóból és egy homlokzatfelújító festékből áll.


A Thermotek Dryvit homlokzattisztító oldatot beton-, tégla- vagy kőfelületek biológiai szennyeződéseinek – pl. alga, penész, gomba – eltávolítására fejlesztettük ki. Segítségével gyorsan és egyszerűen megtisztíthatók akár a mélyebb rétegek is. Gombaölő hatása révén a termékcsalád felújító festékével együtt alkalmazva megakadályozza a mikroorganizmusok újbóli megtelepedését, még a résekben is. Jó választás mind a kül-, mind a beltéri felületeken, festett, tapétázott falakon, műkő tárgyakon, kádillesztéseken, szanitereken, továbbá csempéken vagy fugán kialakult gomba- és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére. Kültéri algás, mohás műkő tárgyak és falfelületek védőkezelésére szintén alkalmas.

A Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozó egy felhasználásra kész, vizes bázisú termék, amely az erősen szívó, porló ásványi és egyéb alapfelületek festésének előkészítésére, szíváskiegyenlítésére szolgál. Leköti a felületen lévő port, és megszünteti a krétásodást is, miközben a fal páraáteresztő képességét nem befolyásolja. A terméket a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék felhordása előtt, kül- és beltéri falfelületeken használhatjátok!

A Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék a homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolatának felújító festéke.  
Vízlepergető és öntisztuló, rugalmas bevonatot képez, amely minimális vízfelvevő és kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik. Alkalmas a már meglévő homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolatainak újraszínezésére, műgyantabázisú vékonyvakolat vagy festék esetén is, valamint műemlék épületek fedőfestésére, továbbá ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatokra és lábazatokra, egyéb beton-, tégla-, mészhomoktégla felületekre, műemlék épületekre. A korábban műanyagbázisú festékkel festett vagy hordképes kőporozott felületekre is alkalmazható. 

Hogyan kell őket használni?
Tipp: Minden termékünket részletesen bemutatunk a webshopban a weboldalunkon, a Kültéri homlokzatfelújítók kategórián belül megtaláljátok a termékeket!

Kapcsolódó termékek

    A felhasználásra kész, vizes bázisú szilikongyanta emulziót tartalmazó Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozó kül- és beltéri ásványi és egyéb falfelületeken egyaránt alkalmazható. Az alapozó kiegyenlíti az alapfelület szívóképességét, leköti a festendő felületen lévő port és a krétásodott régi festékréteget, ugyanakkor a fal páraáteresztő képességét nem befolyásolja. Az esztétikus és tartós eredmény érdekében az erősen szívó, porló, ásványi és egyéb alapfelületek szíváskiegyenlítésére a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozó használata javasolt a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék felvitele előtt.

    10 l
    Átvehető
    Szállítható

    A gyorsan ható, biocid tartalmú Thermotek Dryvit homlokzattisztító oldat kifejezetten alkalmas a már kialakult biológiai szennyeződések, például a penész-, gomba- és algafoltok eltávolítására, illetve a fertőzés megelőzésre. A homlokzattiszító oldat kültéri homlokzatokon, illetve kő-, beton- és téglafelületeken, valamint műkőtárgyakon alkalmazható. A mikroorganizmusok megtelepédésének elkerülése érdekében a homlokzattisztító oldat alkalmazása különösen ajánlott a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék felvitele előtt.

    5 l
    Átvehető
    Szállítható
kültéri_kategoria