Rólunk

Küldetésünk

Elsőként reagálunk a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.

Jövőkép

Kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves hagyományunkra, erős, megbízható márkáinkra építve tovább erősítjük piacvezető pozíciónkat, irányt mutatva a magyar festékpiacon.

Értékeink

Erős, megbízható márkáink és magas színvonalú szolgáltatásaink által kiváló üzleti haszon elérésének lehetőségét nyújtjuk kereskedő partnereinknek.

Fogyasztóinknak divatot és stílust teremtünk, a szakembereknek hatékony megoldásokat nyújtunk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Olyan munkakörnyezetet és feltételeket biztosítunk, ahol a munkatársak közösen és egyénileg is, felelősséget vállalva építő jellegű vitákat folytathatnak és véleményt nyilváníthatnak. Munkatársaink képességeire és tudására építünk, elismerjük kiváló teljesítményüket.

Hosszú távú, tartós munkahelyeket és karrierlehetőségeket teremtünk közvetlen környezetünkben.

Támogatjuk a rászorulókat és a közintézményeket Magyarországon.

Tevékenységünkkel a ránk bízott javakat hatékonyan és eredményesen működtetjük, mellyel részvényeseink érdekeit képviseljük.

Értékesítési hálózat

Az országot régiókra osztottuk fel, melyek mindegyike önálló raktárközponttal, árukészlettel, szállítási hálózattal és üzletkötőkkel rendelkezik.

Fejlesztés

Célunk a kor követelményeinek megfelelő, a lehető legkorszerűbb, megbízható termékek előállítása. A PPG tulajdonosi háttér biztosítja gyárunk folyamatos fejlődésének perspektíváját, hiszen a cégcsoport központi laboratóriumaiban több mint 300 dolgozó foglalkozik a legkorszerűbb követelményeket kielégítő festékek fejlesztésével. A Trilak fejlesztőgárdájának legfontosabb feladata élni ezzel a lehetőséggel, és a közösen kifejlesztett legújabb eredményeket fokozatosan adaptálni a gyártás folyamataira és a termékek receptúráira egyaránt.

Integrált irányítási rendszer

A PPG Trilak Kft. kiemelt feladatként kezeli a környezetvédelmet, mert a jövő generációk élhető életterének biztosítása a cég filozófiájának egyik alappillére, valamint nem mellékes, hogy ez hosszú távú befektetésnek is tekinthető, ezért minden tevékenységünket ennek az elvárásnak rendeljük alá. Megújítottuk az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási és az ISO 14001:2004 környezetközpontú irányítási rendszert.

A PPG Trilak Kft. vállalati politikája

Legfőbb célunk, hogy a magyarországi és környező országbeli vásárlóink igényeit kielégítsük minőségi, környezetbarát festékekkel és egyéb építőipari bevonatokkal.

Kiváló csapatmunkával,több mint 100 éves hagyományunkra, erős megbízható márkáinkra építve,törekszünk,hogy tovább erősítsük piacvezető pozíciónkat,irányt mutatva a Magyar festékpiacon. Erős megbízható márkáink és magas színvonalú szolgáltatásaink által, kiváló üzleti haszon elérésének lehetőségét nyújtjuk kereskedő partnereinknek. Fogyasztóinknak divatot és stílus teremtünk, szakembereknek hatékony megoldásokat nyújtunk. Támogatjuk a rászorulókat, közintézményeket, helyi közösségeket. Hosszú távú, tartós munkahelyeket és karrierlehetőséget teremtünk közvetlen környezetünkben. PPG Trilak Kft. jelentős erőfeszítéseket tesz a szervezet építése,az állandó szakembergárda magas szintű képzése, a minőségi színvonal fejlesztése területén,azért,hogy Integrált irányítási rendszerével összhangban álló,nemzetközi szabványoknak megfelelő tanúsításokat megszerezze,megtartsa. Ez szavatolja a működési folyamatok és vezetési tevékenység rendszerelvű megközelítését, végrehajtását, mérését, az eredmények visszacsatolását annak érdekében, hogy tevékenységünk megfeleljenek vevőink,érdekelt feleink igényeinek,elvárásainak,valamint a hatósági,jogszabályi követelményeknek.

Minőségpolitika-Minőségírányítási rendszerek (ISO9001:2015)

Vevőorientált üzleti magatartást valósítunk meg a vevői megrendelések, igények magas szinten tartásával

Régi és új vevőink bizalmának megtartását, megszerzését a minőségi követelmények teljesítésével, fejlesztésével biztosítjuk

Folyamatosan felügyeljük, mérjük folyamataink megfelelőségét, vevőink elégedettségét

Beszállítóink, alvállalkozóink minősítésével,olyan kapcsolatokat építünk ki,melyek kölcsönös,folyamatos fejlesztésen és a feladatok megosztásán alapszanak

Biztonságos, egészséges, zaklatásmentes munkahelyet tartunk fenn,amely értékeli a sokszínűséget,támogatják a csapatmunkát és megjutalmazzák a teljesítményt,minőségi munkavégzés iránti elkötelezettséget


Környezetvédelmi politika-Környezetközpontú irányítási rendszer (ISO 14001:2015)

Folyamatosan figyeljük a környezetvédelmi jogszabályokat, határozatokat, illetve azok változásait és a szervezet minden szintjén betartjuk azokat

Tudatában vagyunk a globális környezet megóvásának szükségességével,ennek érdekében vállalatunkat környezetbarát,egészség-és munkavédelmi,gazdaszemléletet tükröző eljárások szerint működtetjük

Olyan termékmegoldásokat kínálunk,melyek csökkentik az energiafelhasználást és minimális környezeti hatással járnak

Dolgozóinktól elvárjuk a személyes felelősségen alapuló környezettudatos magatartást

Feltárjuk folyamatainkban a kockázatos-, gyenge pontokat és intézkedéseket teszünk ezek megszüntetésére, megelőzésére

Vállalati politikánk, cégünk minden szintjén teljes körűen érvényes,ezért megismertetjük,végrehajtását támogatjuk és megköveteljük munkavállalóinktól,alvállalkozóinktól,valamint beszállítóink,partnereink és a nyilvánosság számára is hozzáférhetővé,megismerhetővé tesszük.