#yesppgtrilak

#YESPPGTRILAK Felhasználási Feltételek


Nagy örömmel láttuk, hogy a közösségi médiában tartalmat osztottál meg arról, hogy a PPG Trilak Kft., (cégjegyzékszám: 01-09-060987, 1238 Budapest, Grassalkovich út 4. a továbbiakban: PPG Trilak) termékeit használod.
Azért kerestünk meg, mert eljutott hozzánk az általad készített fotó vagy videó (a továbbiakban “Tartalom”). A Tartalmat a hozzájárulásoddal meg kívánjuk osztani a https://trilakfestekstudio.hu/ oldalon. Amennyiben a megkeresésünkre a #yesppgtrilak üzenettel válaszolsz, azzal beleegyezel a jelen felhasználási feltételekbe (a továbbiakban “Felhasználási Feltételek”) és engedélyezed, hogy a Tartalmat a PPG Trilak felhasználja az alábbi feltételek szerint.
1.    Nem kizárólagos, ingyenes, egész világra kiterjedő, időben nem limitált engedélyt adsz a PPG Trilaknak, hogy a PPG Trilak a Tartalmat weboldalain közzé tegye, azokat marketing célból használja és ebből a célból a Tartalmat nyilvánossághoz közvetítse. A Tartalmat ettől az engedélytől függetlenül továbbra is szabadon felhasználhatod, annak vagyoni jogai Nálad maradnak.

2.    Hozzájárulsz ahhoz, hogy a Tartalomban szereplő személyes adataidat a hozzájárulásod alapján a PPG Trilak felhasználja az 1. pontban megfogalmazott célból határozatlan ideig, de legkésőbb a hozzájárulásod visszavonásáig. Az adatkezelés során automatikus döntéshozatal, vagy profilalkotásra nem kerül sor. A személyes adatok kezelésével kapcsolatos jogaidról és az adatkezeléssel kapcsolatos körülményekről a PPG Trilak Adatvédelmi Szabályzata további részletes információkat tartalmaz, amely az alábbi linken érhető el: https://trilakfestekstudio.hu/adatvedelmi-szabalyzat

3.    Kijelented és szavatolod, hogy az általad előállított Tartalom jogosultja és a Tartalom jelen feltételek szerinti felhasználása nem sérti harmadik fél jogait. Amennyiben a Tartalomban rajtad kívül más is szerepel, kijelented és szavatolod, hogy a Tartalomban szereplő összes személytől beszerezted a szükséges hozzájárulásukat és őket a jogszabályoknak megfelelően tájékoztattad a felhasználás körülményeiről.

4.    Kijelented, hogy a jelen Felhasználási Feltételek szerinti felhasználás teljes mértékben ingyenes és a PPG Trilak sem neked, sem harmadik fél részére nem tartozik semmilyen fizetési kötelezettséggel, vagy egyéb ellenérték szolgáltatásának a kötelezettségével a felhasználásért cserébe.

5.    Kijelented, hogy a Felhasználási Feltételekben foglalt rendelkezéseket elolvastad és megértetted. Jelen Felhasználási Feltételekre a magyar jog irányadó.

6.    Tudomásul veszed, hogy a #yesppgtrilak üzenet törlése nem minősül a fenti hozzájárulás, vagy engedély visszavonásának. Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel, vagy a fenti engedélyt, vagy hozzájárulást vissza kívánod vonni lépj kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken:

Teljes név:                                    PPG TRILAK Kft.
Székhely és levelezési cím:                1238 Budapest, Grassalkovich u. 4.
Email cím:                                            info@trilakfestekstudio.hu