Trinát Aqua uniTOP selyemfényű gyorsan száradó alapozó és fedőfesték

Trinát Aqua uniTOP antracit 0,75

A Trinát Aqua uniTOP selyemfényű gyorsan száradó alapozó és fedőfesték egy univerzális vizes bázisú bevonat, mely beltéren oldószerszagmentesen használható és kültéren is időjárásálló, hosszútávú védelmet biztosít. Formulájának köszönhetően akár gyermekjátékok festésére is alkalmas.

Univerzálisan alkalmazható megfelelően előkészített kül- és beltéri fa, fém, műanyag felületek, illetve gyermekjátékok bevonataként.

 • Univerzálisan használható
 • Oldószerszagmentes
 • Időjárásálló
 • Gyermekjátékra is

 

Trinát Aqua uniTOP cikk

 

A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverje fel, illetve bizonyos időközönként festés közben is. A Trinát aqua unitop felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, hígítása nem javasolt. Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel le kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el.

Javasolt +5-25 oC közötti anyag, alapfelület és levegő hőmérsékleten, 65%-os relatív páratartalom alatt.

Az elérhető RAL színeken kívül több ezer színben keverhető. 

PPG_VOC_színkártya

 

Kapcsolódó termékek

 • Vízzel hígítható, selyemfényű, akrilgyanta kötőanyagú alapozó és fedőfesték fa, műanyag és fém felületekre, gyermekjátékokra is. Száradása gyors, nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Esztétikus, egyenletes és tartós bevonatot biztosít szélsőséges időjárásnak kitett felületeken is. Az elérhető RAL színeken kívül több ezer színben keverhető

   

  Szürkebézs
  0,75 l
  Átvehető
  Szállítható
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
Trinát Aqua uniTOP antracit 0,75