Színes falfesték

 • Hibrid technológiájának köszönhetően a Héra Clean&Style extra mosható, dörzsálló és fertőtleníthető beltéri matt latex falfesték ellenálló és tartós, ugyanakkor pára- és légáteresztő bevonatot képez. Hidrofób alkotórészei révén a termék kiváló vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik. Kifejezetten alkalmas nagy igénybevételnek kitett helyiségek, például gyerekszobák, konyhák vagy fürdőszobák kifestéséhez. Egészségügyi intézményekben is alkalmazható.

  Bubble tea
  2,5 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Clean&Style
  10 370 Ft ártól
  (4 148 Ft/l)
 • A latextechnológiának és optimalizált pigmentösszetételnek köszönhetően a Héra Prémium beltéri matt falfesték kiváló fedőképességű, mosható, pára- és legáteresztő bevonatot képez, színei pedig élénkek és tartósak. Egyszerű használatának és illatosított formulájának köszönhetően széles körben alkalmazható.

  Fehér
  1 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Prémium
  3 799 Ft ártól
  (3 799 Ft/l)
 • Speciális mikrokerámia-gyöngy tartalmának köszönhetően a Héra Ceramic a legellenállóbb Héra beltéri falfesték. A kerámia technológia kimagasló mosás- és dörzsállóságot biztosít a felületnek, így téve azt foltmentesen tisztíthatóvá és fertőtleníthetővé. A Héra Ceramic falfesték hidrofób alkotórészei révén vízlepergető bevonatot képez, miközben innovatív kötőanyag szerkezete kiválóan páraáteresztő tulajdonságot biztosít. A hipoallergén, selyemmatt felület exkluzív színmegjelenést kölcsönöz otthonának.

  Lágy ölelés
  2,5 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Ceramic
  10 218 Ft ártól
  (4 087 Ft/l)
 • A kiváló színezőerővel rendelkező kül- és beltéri diszperziós fal- és homlokzatfestékek, mészfestékek és szilikátfestékek színezőfestékeként alkalmazható Héra Színezőpaszta és festék segítségével könnyen kikeverhető bármilyen pasztellárnyalat. Beltéri felületeken, dekorációs célokra önálló falfestékként is alkalmazható.

  500 Barna
  125 ml
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Színezőpaszta és festék
  989 Ft ártól
  (7 915 Ft/l)

Egyre fontosabbá válik számunkra, hogy az otthonunk ne csak egy hely legyen, ahol eltöltjük a szabadidőnket vagy ahonnan dolgozunk, hanem ahova jó betérni, ahol az életünkben minden összeér és a helyére kerül. Olyan termékeket alkottunk, amivel az eszményi belső terek és a harmonikus atmoszféra megalkotása nem kérdés többé. Ha nem csak szép árnyalatokat keresel, de tartós és ellenálló bevonatot is, ne keress tovább: színes beltéri matt festékeink nagy igénybevételű helyiségek esetén is kitűnő választásnak bizonyulnak, hiszen moshatóak és vízlepergetőek. Páragondok, penészedés, esetleg korom -, vagy zsírfoltos felületek? Prémium termékeink segítségedül szolgálnak minden helyzetben – akár egészségügyi intézményekben is. Újítsd meg környezeted, frissítsd fel régen festett falfelületeid vagy adj életet otthonodnak a Hérával!

Érd el mindössze 4 hét alatt a vágyott filmréteget, mely ellenáll az őt ért kihívásoknak! Löttyenhet vörösbor, rajzolhat a totyogós vagy fröccsenhet az olaj főzés közben, nem létezik többé számodra menthetetlen: a fertőtleníthető, dörzsálló és foltálló Héra beltéri festékek strapabíróan teljesítenek a hétköznapjaid megkönnyítésére.

A felvitel és az előkészületek egyszerűbbek, mint valaha. Álljon festés előtt akár vakolt gipszkartonod vagy várjon felfrissülésre már festett falfelületed, csiszolás és portalanítás után a megfelelő végleges hatás eléréséért csupán Héra Falfix diszperziós mélyalapozóval szükséges előkészítened, mely kiegyenlíti a felület szívóképességét, így tökéletes alapot nyújt a festék felviteléhez számodra.

Utólag színeznéd diszperziós-, mész- vagy szilikátfestéked? Élénk színárnyalataink kiváló minőségben állnak rendelkezésedre hogy az álomárnyalatra bűvölve őket akár önmagában alkalmazd dekorációs célra, akár díszítőfestéshez, falfestmények készítéséhez használnád fel.

Elegáns pigmentek, tenger végtelen nyugalma, mediterrán napsugarak, megnyugtató földszínek, melegséget árasztó hangulatok és kellemes pasztellek várnak Rád, melyekkel könnyed a terek újragondolása és trendi kombinációk kialakítása. Találd meg az igazit a bármilyen lakberendezési stílusba beilleszthető, egészen egyedi Héra Clean&Style beltéri latex matt termékeiben, akár önállóan is felhasználható színezőpasztáiban vagy a remek fedőképességű Héra Prémium termékcsaládjában és varázsolj olyan különleges vagy nyugalmat árasztó lakhelyet magadnak, amit mindig is szerettél volna!

Mutass többet