Beltéri falfesték

Ingatlanok elengedhetetlen kelléke a beltéri falfesték, mely a kulcsfontosságú esztétika mellett tartósságban is jelesre vizsgázik. A diszperziós falfesték kiváló ellenállósága miatt vált népszerűvé, de fedése is legjobb kvalitásai közé tartozik. Mikor otthonunk vágyott hangulatának, stílusának formálására kerül a sor, több ezer színárnyalat közül nyílik lehetőségünk dönteni. Éppen ezért egyes helyiségek igényeinek felmérését követően, pontos célokat kell meghatározni, hogy a lehető legtisztábban rajzolódjon ki előttünk az áhított végeredmény.

A Héra márka rendkívül széles termékkínálata megbízható minőségben áll rendelkezésre, mikor beltéri falfelületek festésére kerül sor. A termékpaletta megállja a helyét, bármely különböző lakberendezési stílusról is legyen szó, hiszen fehér és az aktuális trendek alapján válogatott összes színben kapható festékeket magába foglal. A színes Héra beltéri falfestékek nem csak készre kevert színekben, hanem egyedi igények alapján is elérhetők, így otthonának falait teljes mértékben személyre szabott árnyalatok boríthatják. A felvitt diszperziós festék fedőképességének és egyenletességének optimalizálásában a Héra alapozók játszanak lényegi szerepet. A tökéletes végeredmény eléréséért, egyéb helyiségek sajátosságaihoz illeszkedő Héra termékek is rendelkezésre állnak. A felületek festésére koncentrálva megfeledkezhetünk a nemkívánatos penész és gomba elleni óvintézkedésekről. A Héra penészgátló termékek alkalmazása ugyanis párásabb helyiségekben jövőbeni bosszús pillanatoktól óvhatja meg felhasználóját.

A falfelület megfelelő előkészítését követően akár vakolt, beton, gipszkarton és glettelt felületen is elérhető az elvárt végeredmény. Finoman lecsiszolt falfelületen a Héra Falfix diszperziós mélyalapozó segítségével alapozható meg az esztétikus megjelenés. A termék felhasználásához az anyag megfelelő előkészítése is nélkülözhetetlen. Feldolgozás előtt és a megfelelő állag fenntartása érdekében időközönként használat közben is alaposan keverjük fel az anyagot. A felhasználásra kész Héra termékek hígítására nincs szükség. A festék ecsettel, hengerrel és megfelelő szóró berendezéssel is könnyedén felvihető a falfelületre. Airless szóráshoz is ajánlatos az előírt beállítások használata, amely még gyorsabb folyamatot eredményez. Termék típusától függően általában a két rétegben való felhordás javasolt, de a felület állapotának függvényében érdemes mérlegelni akár további rétegek felhordását is. A száradási idő beltéri falfestékek esetében rendszerint 2 óra, ami alól a Héra egyik beltéri falfestéke sem kivétel.

Mutass többet