Baumit FinoFill glett

0 ( 0 értékelés )
Átvehető

Beltéri gipszes kézi glettvakolat 1–30 mm-es vastagságban. Kifejezetten alkalmas betonfelületek és durva alapvakolatok kiegyenlítésére. Pórusbeton falazatok-vékonyvakolataként is használható közbenső alapozóréteg nélkül.

  • Az árak üzletenként eltérőek lehetnek!
  • EAN-kód: 9004329215320
  • Gyártó: Baumit

Termékleírás

Alkalmazás

 

Alkalmas minden ásványi alapfelületre, mint beton (helyszíni beton ill. kész betonelemek), mész-/cement vagy gipszvakolatok, nyers falazatok, mészhomoktégla, pórusbeton, gázbeton felületekre

 

Alapfelület-előkészítés

 

Az alapfelület vizsgálatát a mindenkor érvényes szabványok szerint kell elvégezni. Az alapfelület legyen teherbíró, száraz, por-, fagy-, kivirágzás és laza részektől mentes. Nem lehet víztaszító!

 

Felhordás

 

A Baumit FinoFill-t tiszta vízbe szórjuk, míg az anyag kis halmokban kilátszik. 3 – 5 percig szikkadni hagyjuk majd lassú járású keverővel csomómentesre keverjük. Ez után már ne adjunk száraz anyagot hozzá (csomósodás). A Baumit FinoFill-t kb. 1-30 mm vastag
rétegben hordjuk fel és felületi simítóval vagy rozsdamentes glettvassal húzzuk le. Nagyobb rétegvastagság esetén (> 30 mm) egy második réteg felhordása szükséges (friss a frissre). Sima felület elérése érdekében a Baumit FinoFill-t kikeményedése után enyhén nedvesítsük, vízes szivaccsal dörzsöljük át és glettvassal simítsuk el. Tökéletesen sima felület érdekében a Baumit FinoBrilliant vagy Baumit FinoBello használata javasolt.

 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai javaslataink és előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeK tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.

Mutass többet

Termékelőnyök

  • A felület közvetlenül festhető
  • Nagyon jó páraáteresztő képességű
  • Minden ásványi alapú felületen használható

Technikai adatok

Alapadatok
Kiszerelés:
20 kg
Rétegvastagság:
1 - 30 mm
Alkalmazási adatok
Alkalmazási terület:
beltéri falfelületek
Felhordás módja:
rozsdamentes glettelő szerszámmal
Szerszámok tisztítása:
vízzel
Egyéb adatok
Tárolási hőmérséklet:
5°C és 25°C fok között
Tárolási mód:
Száraz helyen, raklapon fóliázva tárolható; felhasználható a gyártástól számított 12 hónapig.
Mutass többet
Betöltés