Beltéri lazúr

 • A vízbázisú, gyorsan száradó Bondex Garden Colors dekorációs fedőlazúr bel- és kültéren egyaránt alkalmazható, használata elsősorban kerti bútorok, faházak és egyéb felületek dekorációjára és védelmére ajánlott. Tixotróp jellegéből adódóan zselés állagú, ezáltal könnyen felvihető és csepegésmentes. Esztétikus pasztellszíneivel kiemeli a fa erezetét, ugyanakkor védi a fát az időjárás káros hatásaitól és UV-védelmet biztosít a felületnek.

  Orchid gray / Orchidea szürke
  0,75 l
  Átvehető
  Szállítható
  Bondex Garden Colors
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • A selyemfényű védőfilmet képző, könnyen felhordható oldószeres Lazurán Vastaglazúr kül- és beltéri mérettartó fafelületek, elsősorban nyílászárók bevonására alkalmazható. Kiemeli a fa erezetét, valamint hosszú időn át védi a fát: UV-védő adalékanyag-tartalmának köszönhetően a napfény káros hatásai, míg vízlepergető tulajdonsága révén a csapadék ellen.

  Dió
  0,75 l
  Átvehető
  Szállítható
  Lazurán Vastaglazúr
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • Rendkívül gyorsan száradó vizes bázisú vékonylazúr, melynek bevonata fizikai védelmet nyújt a gombák ellen. Mélyen beszívódik a farostok közé, ezáltal növeli a fafelület vízlepergető hatását, miközben kiemeli a fa eredeti erezetét. Könnyen felhordható, nem csepeg.

  Tölgy
  0,75 l
  Átvehető
  Szállítható
  Lazurán Aqua Rapid vizes vékonylazúr
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • A Lazurán Aqua 3in1 favédő lazúr áttetsző, vízzel hígítható favédő, alapozó és lazúr egyben. Mélyen beszívódik a farostok közé, mérsékelten időjárásálló és páraáteresztő bevonata védelmet nyújt a gombák és penész ellen. Hozzáadott viasztartalma révén kimagasló vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik és esztétikus, selyemfényű színeivel kiemeli a fa erezetét. Megfelelően előkészített kül- és beltéri, úgynevezett nem mérettartó fafelületek (kerítésléc, homlokzat, széldeszka, kerti bútor, madártető stb.) bevonataként alkalmazható.

  Tölgy
  9 l
  Átvehető
  Szállítható
  Lazurán Aqua favédő lazúr 3in1
  Az ár az üzlet választása után érhető el!

A Lazurán és Bondex faápolási termékei optimális választásként szolgálnak akkor is, ha beltéri fafelületek védelmére kerül sor. Lehetőséget nyújt az érintett fafelületek hosszantartó megóvására, hogy eredeti, esztétikus formájában vegyenek körbe faalkalmatosságaink. Beltéri lazúr választása során kizárólag olyan termék mellett döntsünk, amelynek csomagolásán feltűntetésre kerül, hogy beltéren is alkalmazható. Léteznek egyaránt kültéri – és beltéri használatra is alkalmas lazúrok, ilyen például a Lazurán Vastaglazúr vagy a Bondex Garden Colors. Ezeknél az univerzális termékeknél a kültéri és beltéri lazúr közötti kisebb – nagyobb különbségek, például az UV – védelmet biztosító adalékanyag is fellelhető.

A beltéri lazúrok széles termékkínálatában számos kritériumnak megfelelő alternatíva áll rendelkezésre. A fafelületek méretétől függően választhatunk 0,75 és 2,5 literes kiszerelések között. A festékek összetételét tekintve, vizes bázisú és oldószeres technológiával készült opciók között válogathatunk. Mérlegelés során érdemes figyelembe venni a szagtalanság előnyét, amelyet beltéri festés során a vizes bázisú termékek biztosítanak, míg az oldószeres lazúr fokozott tartósságával veszi fel a versenyt. A vizes bázisú lazúrok továbbá gyorsabb száradási időt és egyszerűbb utólagos eszköz tisztítást tesznek lehetővé. A termékek között vékony, vastag, valamint dekorációs célú, pasztellárnyalatokban elérhető fedőlazúrok is megtalálhatók, így akár bútorok, gyermekjátékok, lambériák és egyéb fafelületek eredeti esztétikuma is hosszútávon megőrizhető. A fa pórusaiba mélyen beszívódó vékonylazúr a Lazurán Aqua falazúr 2in1, amely nem csak vizes bázisú és vízlepergető, hanem gyors száradási idővel is rendelkezik. Kifejezetten alkalmas gyermekjátékok – és bútorok védelmére is. A fafelületen védőréteget képező Lazurán Vastaglazúr hosszú időn át tartó védelmet biztosít az úgynevezett mérettartó fafelületek, például ajtók számára. Könnyed felhordhatósága mellett, a felületen dekoratív selyemfényű védőfilmet képező végeredmény magáért beszél. A Bondex Garden Colors dekorációs fedőlazúr zselés állagának köszönhetően könnyedén felhordható és csepegésmentes. Beltéri fafelületek dekorációjára és védelmére alkalmas, különböző árnyalatokban elérhető pasztellszíneivel kihangsúlyozza a fa természetes erezetét.

Beltéri lazúrozás esetén, minden esetben fordítsunk elég időt és figyelmet a lazúr termékek leírásának elolvasására és csak a beltéren (is) alkalmazható alternatívát válasszuk!

Mutass többet