A Héra falfestékekkel csak a szín maradandó!

blogkép_video

Számtalan hangulat, megannyi lehetőség! 

Ha beltéri falfestést tervezel, válaszd hozzá a lemosható, dörzsálló és fertőtleníthető Héra Clean&Style termékünket, az Év terméke díjas Héra Prémium termékünket, vagy további több ezer árnyalatért az egyedi színkeverésű Héra Prémium latex matt termékünket!

Kapcsolódó termékek

 • Hibrid technológiájának köszönhetően a Héra Clean&Style mosható, dörzsálló és fertőtleníthető beltéri matt latex falfesték ellenálló és tartós, ugyanakkor pára- és légáteresztő bevonatot képez. Hidrofób alkotórészei révén a termék kiváló vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik. Kifejezetten alkalmas nagy igénybevételnek kitett helyiségek, például gyerekszobák, konyhák vagy fürdőszobák kifestéséhez. Egészségügyi intézményekben is alkalmazható.

  Caffé macchiato
  2,5 l
  Átvehető
  8 969 Ft / db
  (3 587 Ft/l)
 • A latextechnológiának és optimalizált pigmentösszetételnek köszönhetően a Héra Prémium beltéri matt falfesték kiváló fedőképességű, mosható, pára- és legáteresztő bevonatot képez, színei pedig élénkek és tartósak. Egyszerű használatának és illatosított formulájának köszönhetően széles körben alkalmazható.

  Forró homok
  2,5 l
  Átvehető
  8 009 Ft / db
  (3 203 Ft/l)
 • A kimagasló fedőképességű Héra Prémium Latex beltéri falfesték az egyik legellenálóbb Héra falfesték. A páraáteresztő, ugyanakkor mosás- és dörzsálló tartós bevonat kifejezetten alkalmas nagy igénybevételnek kitett helyiségek, például gyerekszobák, konyhák vagy fürdőszobák kifestéséhez. NCS, RAL és PPG Voice of Colour színkártyák több ezer színében keverhető termék.

  Bázisfesték
  2,5 l
  Átvehető
  További információk a termékoldalon!
blogkép_video