Blog

Faápolás poszt ideiglenes borító

Faápolás - fontos tudnivalók, teendők, lehetőségek

A Lazurán márkanév régóta jelen van a magyar festékpiacon és egyet jelent a tökéletes favédelemmel. A Lazurán termékek segítenek megőrizni a fa természetes szépségét, kiemelik a fa erezetét, valamint hosszú időn át védik a beltéri és kültéri fafelületeket. A Lazurán termékei közül biztosan megtalálod, amit keresel, legyen szó akár vékony vagy vastag; vizes vagy oldószeres; beltéri vagy kültéri lazúrról

Tovább olvasok
fa a falon

Fa a falon

A skandináv dizájn alapvető szabályainak egyike, hogy a puritán megjelenés jegyében faanyagokat használnak. Az erezetek kiemelésével és a natúr jegyek megtartásával dobják fel az egyszerűen és mégis ízlésesen berendezett, funkcionalista otthonaikat. A skandinávok hagyományaihoz ezért szorosan kötődik a fa számtalan formájú felhasználása, és ugyanezt a szakértelmet hordozza magában a PPG Trilak Lazurán és Bondex faápolási márkái.

Tovább olvasok
beltér blogcikk

Beltéri festékek helyiség & hangulat szerint

A jó idő beköszöntével elkezdődött a lakásfelújítások, festések időszaka is! Otthonunk frissítése során nemcsak a külcsínyt és praktikumot érdemes szem előtt tartani, hanem azt is, hogy otthonunk higiénikus és szennyeződésektől mentes legyen. Egy tisztasági festés során éppen ezért nem árt odafigyelnünk arra, hogy az általunk választott festék ne csupán élénk és divatos színű legyen, de könnyedén tisztántartható is.

Tovább olvasok
Bondex Elite 0,75

Bondex Elite vízbázisú favédő és -ápoló olaj kültérre

Extra tartós, matt fényű természetes összetevőkön alapuló olaj. Mélyen beszívódik a fába, víz- és szennyeződéstaszító felületet képez. Felülete védi a fát az időjárás és UV káros hatásaitól. Alkalmas minden puha és keményfához, különösen kültéri járófelületekre, teraszokra.

Tovább olvasok