Thermotek Dryvit - Ragyogó, tiszta homlokzatok!

kültéri_kategoria

A Thermotek Dryvit homlokzatfelújító rendszer egy homlokzattisztító oldatból, egy homlokzatfelújító alapozóból és egy homlokzatfelújító festékből áll.


A Thermotek Dryvit homlokzattisztító oldatot beton-, tégla- vagy kőfelületek biológiai szennyeződéseinek – pl. alga, penész, gomba – eltávolítására fejlesztettük ki. Segítségével gyorsan és egyszerűen megtisztíthatók akár a mélyebb rétegek is. Gombaölő hatása révén a termékcsalád felújító festékével együtt alkalmazva megakadályozza a mikroorganizmusok újbóli megtelepedését, még a résekben is. Jó választás mind a kül-, mind a beltéri felületeken, festett, tapétázott falakon, műkő tárgyakon, kádillesztéseken, szanitereken, továbbá csempéken vagy fugán kialakult gomba- és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére. Kültéri algás, mohás műkő tárgyak és falfelületek védőkezelésére szintén alkalmas.

A Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozó egy felhasználásra kész, vizes bázisú termék, amely az erősen szívó, porló ásványi és egyéb alapfelületek festésének előkészítésére, szíváskiegyenlítésére szolgál. Leköti a felületen lévő port, és megszünteti a krétásodást is, miközben a fal páraáteresztő képességét nem befolyásolja. A terméket a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék felhordása előtt, kül- és beltéri falfelületeken használhatjátok!

A Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék a homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolatának felújító festéke.  
Vízlepergető és öntisztuló, rugalmas bevonatot képez, amely minimális vízfelvevő és kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik. Alkalmas a már meglévő homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolatainak újraszínezésére, műgyantabázisú vékonyvakolat vagy festék esetén is, valamint műemlék épületek fedőfestésére, továbbá ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatokra és lábazatokra, egyéb beton-, tégla-, mészhomoktégla felületekre, műemlék épületekre. A korábban műanyagbázisú festékkel festett vagy hordképes kőporozott felületekre is alkalmazható. 

Hogyan kell őket használni?
Tipp: Minden termékünket részletesen bemutatunk a webshopban a weboldalunkon, a Kültéri homlokzatfelújítók kategórián belül megtaláljátok a termékeket!

Kapcsolódó termékek

  • Szilikongyanta kötőanyagának köszönhetően a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék rugalmas, vízlepergető, valamint alga- és penészgátló adalékanyagai révén öntisztuló bevonatot képez. Vízfelvevő képessége minimális, ugyanakkor kimagasló páraáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. Kifejezetten alkalmas homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolatának újraszínezésére, valamint ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatok és lábazatok, illetve egyéb beton, tégla- és mészhomoktégla-felületek, műemléképületek felújítására. Korábban műanyagbázisú festékkel festett vagy hordképes kőporozott felületekre is alkalmazható. Színkeverőgépen több ezer UV-álló színben színezhető.

    Bázisfesték
    15 l
    Átvehető
    Szállítható
    További információk a termékoldalon!

    A felhasználásra kész, vizes bázisú szilikongyanta emulziót tartalmazó Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozó kül- és beltéri ásványi és egyéb falfelületeken egyaránt alkalmazható. Az alapozó kiegyenlíti az alapfelület szívóképességét, leköti a festendő felületen lévő port és a krétásodott régi festékréteget, ugyanakkor a fal páraáteresztő képességét nem befolyásolja. Az esztétikus és tartós eredmény érdekében az erősen szívó, porló, ásványi és egyéb alapfelületek szíváskiegyenlítésére a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozó használata javasolt a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék felvitele előtt.

    10 l
    Átvehető
    Szállítható
    31
    üzletben elérhető

    A gyorsan ható, biocid tartalmú Thermotek Dryvit homlokzattisztító oldat kifejezetten alkalmas a már kialakult biológiai szennyeződések, például a penész-, gomba- és algafoltok eltávolítására, illetve a fertőzés megelőzésre. A homlokzattiszító oldat kültéri homlokzatokon, illetve kő-, beton- és téglafelületeken, valamint műkőtárgyakon alkalmazható. A mikroorganizmusok megtelepédésének elkerülése érdekében a homlokzattisztító oldat alkalmazása különösen ajánlott a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék felvitele előtt.

    5 l
    Átvehető
    Szállítható
    31
    üzletben elérhető
kültéri_kategoria