Egyedi színkeverésű zománcfesték

 • A magasfényű felületet biztosító, nagy fedőképességű Trinát Aqua magasfényű zománcfesték vizes bázisának és akrilgyanta-kötőanyagának köszönhetően rendkívül gyorsan szárad, nem sárgul, ugyanakkor hosszan ellenáll a káros UV-sugárzásnak. Mivel biocidokat és oldószert nem tartalmaz, ezért használata nem jár kellemetlen szagokkal, továbbá a kültéri fa- és acélfelületek mellett beltéri felületekre is alkalmazható. Kifejezetten alkalmas gyermekjátékok és –bútorok védelmére.      

  Bázisfesték
  1 l
  Átvehető
  Szállítható
  További információk a termékoldalon!
 • A selyemfényű felületet biztosító, nagy fedőképességű Trinát Aqua selyemfényű zománcfesték vizes bázisának és akrilgyanta-kötőanyagának köszönhetően rendkívül gyorsan szárad, nem sárgul, ugyanakkor hosszan ellenáll a káros UV-sugárzásnak. Mivel biocidokat és oldószert nem tartalmaz, ezért használata nem jár kellemetlen szagokkal, továbbá a kültéri fa- és acélfelületek mellett beltéri felületekre is alkalmazható. Kifejezetten alkalmas gyermekjátékok és –bútorok védelmére. 

  Bázisfesték
  1 l
  Átvehető
  Szállítható
  További információk a termékoldalon!
 • A Trinát selyemfényű zománcfesték oldószeres bázisának és alkidgyanta-kötőanyagának köszönhetően megóvja az átvont felületeket a káros időjárási hatásoktól, ezért kültéri és beltéri fa- és fémfelületek védelmére egyaránt alkalmazható. A nagy fedőképességű és kiválóan terülő zománcfesték a felületeken egyenletes struktúrájú, dekoratív, selyemfényű bevonatot képez. 

  Bázisfesték
  1 l
  Átvehető
  Szállítható
  Trinát selyemfényű zománcfesték
  További információk a termékoldalon!
 • Az univerzális tapadóképességű, matt felületet biztosító, akrilgyanta-kötőanyagú Trinát Aqua univerzális festék a legsokoldalúbb Trinát zománcfesték. Megfelelő előkészítést követően egyaránt alkalmas kültéri és beltéri fal-, fa-, acél-, könnyűfém-, horganyzott, valamint kemény PVC felületek, továbbá vakolt-, gipsz-, cement- és betonfelületek egyenletes struktúrájú, esztétikus bevonására. Vizes bázisának köszönhetően gyorsan szárad, és a festés nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Kifejezetten alkalmas gyermekjátékok és –bútorok védelmére.

  Bázisfesték
  1 l
  Átvehető
  Szállítható
  Trinát Aqua univerzális festék
  További információk a termékoldalon!
 • A Trinát matt zománcfesték oldószeres bázisának és alkidgyanta-kötőanyagának köszönhetően megóvja az átvont felületeket a káros időjárási hatásoktól, ezért kültéri és beltéri fa- és fémfelületek védelmére egyaránt alkalmazható. A nagy fedőképességű és kiválóan terülő zománcfesték a felületeken egyenletes struktúrájú, elegáns matt bevonatot képez. 

  Bázisfesték
  1 l
  Átvehető
  Szállítható
  Trinát matt zománcfesték
  További információk a termékoldalon!
 • A Trinát magasfényű zománcfesték oldószeres bázisának, alkidgyanta-kötőanyagának és speciális vízlepergő adalékainak köszönhetően képes az átvont fafelületek korhadását és a fémfelületek korrózióját késleltetni, ezért kifejezetten javasolt a beltéri fa- és acélfelületek mellett a kültéri felületek védelmének biztosítására is. A nagy fedőképességű és jól terülő zománcfesték a felületeken egyenletes struktúrájú, esztétikus, magasfényű bevonatot képez. 

  Bázisfesték
  1 l
  Átvehető
  Szállítható
  Trinát magasfényű zománcfesték
  További információk a termékoldalon!

Nem találja a színt, amit elképzelt? A Trinát készre kevert termékek mellett további több ezer árnyalat egyedi keverésére nyújtunk lehetőséget! A kívánt alaptermék kiválasztása után NCS, RAL valamint PPG Voice of Colour kódok alapján is választhat az igényeinek megfelelő, tartós, gyönyörű trendszíneink közül, kültéri és beltéri fa- és fémfelületekre egyaránt!

Mutass többet