Zománcfesték

Az idő múlása és az időjárás káros hatásai nagymértékben igénybe vehetik kültéren és beltéren egyaránt otthonunk falfelületeit, melyre az innovatív Trinát termékek kínálata már kiváló megoldással szolgálhat a tartós ellenállásért.

A zománcfestékeket személyre szabott helyzetekben felületeken és módokon lehet használni, így fontos alkalmazásuk szabályainak betartása. Mivel a hagyományos vizes bázisú festékek kategóriájától a fokozott védelem és az esztétikai megjelenés esetén is eltér, így érdemes körültekintően választanunk a preferenciáink mentén. Nem mindegy ugyanis, hogy oldószeres festéket vagy vizes bázisú zománcfestéket választunk, hiszen az előbbi esetén egy testesebb bevonattal kell számolnunk és figyelnünk kell a felvitelt követő oldószer kipárolgására is, míg utóbbi egy környezetbarátabb megoldás, de vékonyabb réteget biztosít.

A vizes bázisú zománcfesték könnyebben újrafesthető és adott mennyiséggel nagyobb felületek festését is el tudjuk végezni a terülési sajátosságának köszönhetően, míg az oldószeres társaikkal egyszerűen fedhetjük el a felületi hibákat.

Miért válassz magas minőségű zománcfestéket fa- és fémfelületeidhez?

Jól terülő, magasfényű festékeink alkidgyanta kötőanyagúak és vízlepergető adalékot tartalmaznak, mellyel nem csak magáért beszélő egyenletes struktúrát varázsolhatsz környezetedbe, hanem könnyed felvitelük felhasználói élményt is kölcsönöz egyben.

Hosszútávú ellenállás mellett tennéd le a voksod? A fényes zománcfesték klasszikus variáció erre a célra, hiszen kevésbé tapadnak rá a szennyeződések és könnyebb a takarításuk is.

Nálunk biztosan megtalálod az eszményi árnyalatod: a Trinát Kolor magasfényű zománcfesték színkeverőgépen több mint ezer színárnyalatban keverhető, így akár bútorod kapna új életet, akár kapud, korlátod vagy beltéri ajtód, jó helyen jársz!

Azért vagyunk, hogy minél tovább élvezhesse lakhelye szépségét teljes valójában, így a felújítást megelőzően is segítségére szeretnénk lenni: új és régi vas-, illetve acélfelületek esetén a zsírtalanítás és a rozsda eltávolítása után a Trinát korróziógátló alapozó mindössze 1 rétegben megteszi hatását, majd száradását követően a Trinát univerzális alapozóval tökéletes közbenső réteget alkothatunk a kellő esztétikum és tartós hatás elérése érdekében.

Válasszon minőségi Trinát termékeink közül hígítást nem igénylő matt vagy dekoratív selyemfényű zománcfestéket és élvezze a szépülő otthonát velünk!

Mutass többet