Kalapácslakk

 • A magasfényű, oldószeres bázisú, uretán-alkidgyanta kötőanyagú Trinát Metal fémfesték speciális kettős összetételének köszönhetően alapozószer és fedőfesték is egyben. A rozsda elleni aktív védelmet biztosító zománcfesték a laza, málló, pergő rozsda- és festékréteg eltávolítása után közvetlenül felvihető az alumíniumból, vasból, acélból, vagy rézből készült beltéri és kültéri felületekre is. A Trinát Metal fémfesték kiválóan terül és gyorsan szárad, valamint egyenletes, esztétikus, fém- és kalapácslakk-hatású felületet képez.

  Kalapácslakk ezüst
  0,75 l
  Átvehető
  Szállítható
  Trinát Metál fémfesték
  5 351 Ft ártól

Kalapácslakk fémfestékek olyan kivételes festékek, amelyeknek textúrája, szerkezete hasonló a kalapácsütött fém felületéhez, ezáltal erősebb, durvább és jobban érzékelhető, mint a hagyományos fémfestékek. Ezek kifejezetten sima, egységes felületet eredményeznek, míg a kalapácslakk fémfestékkel kezelt felületnek több dimenziója van, akár az adott szín tónusai is változhatnak, attól függően, hogyan verődik vissza a fény az adott felületről. A két típusú festéknek hasonló tulajdonságai lehetnek, általánosságban elmondható, hogy nagyon ellenállóvá teszik a felületeket, melyeken alkalmazzák őket, viszont az anyagok megjelenése, alkalmazási módja és hatása az adott felületen eltérő lehet.

A Trinát Metal kalapácslakk fémfesték kettős, speciális összetétele megakadályozza a már meglévő rozsda elterjedését és védelmet nyújt az oxidáció ellen is. Mivel nem csupán fedőfesték, hanem alapozószer is egyben, már önmagában alkalmazva is kitűnő tapadást biztosít, és saját munkavégzésünket is megkönnyítjük általa: nincs szükség külön alapozásra, két réteget felvéve különlegesen tartós eredményre tehetünk szert. Erősen ügyeljünk az esetleges laza, málló, pergő rozsda- vagy festékréteg eltávolítására, majd azt követő tisztításra, csiszolásra és pormentesítésre, ezzel a vágyott effektus megvalósítható. A tökéletes hatás elérése érdekében javasoljuk, hogy az előkészítéskor is gondosan kövesse a felhasználási utasításokat vagy szükség esetén kérjen szakmai segítséget!

A Trinát Metal termékcsalád felületeink számára hatékony és egyben esztétikus megoldás lehet az időjárás káros hatásai ellen. Legyen szó ipari környezetről (csővezetékek, gépek, berendezések bevonásáról), vagy otthoni felhasználásról (akár autók vagy kerékpárok festéséről). A jó tapadásnak örvendő Trinát Metal fémfesték kedveltsége a kiváló terülés mellett azon is alapszik, hogy gyorsan szárad, így rövid idő alatt aktív védelmet tud biztosítani a rozsda ellen. (Figyelem, tűző napon, hideg időben, csapadékos vagy rendkívül párás időben a száradás lelassul, és akár a levegő páratartalma is kicsapódhat a kezelt felületen, mely roncsolja a minőséget!)

Válaszd a számodra tetsző árnyalatban, ha tartós, ellenálló és szép felület elérése a cél a fémfelületeiden és hosszabbítsd meg élettartamuk kültéren és beltéren egyaránt!

Mutass többet