Homlokzatfesték és vakolat

 • Szilikongyanta kötőanyagának köszönhetően a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék rugalmas, vízlepergető, valamint alga- és penészgátló adalékanyagai révén öntisztuló bevonatot képez. Vízfelvevő képessége minimális, ugyanakkor kimagasló páraáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. Kifejezetten alkalmas homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolatának újraszínezésére, valamint ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatok és lábazatok, illetve egyéb beton, tégla- és mészhomoktégla-felületek, műemléképületek felújítására. Korábban műanyagbázisú festékkel festett vagy hordképes kőporozott felületekre is alkalmazható. Színkeverőgépen több ezer UV-álló színben színezhető.

  Bázisfesték
  5 l
  Átvehető
  Szállítható
  További információk a termékoldalon!

  A felhasználásra kész, vizes bázisú szilikongyanta emulziót tartalmazó Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozó kül- és beltéri ásványi és egyéb falfelületeken egyaránt alkalmazható. Az alapozó kiegyenlíti az alapfelület szívóképességét, leköti a festendő felületen lévő port és a krétásodott régi festékréteget, ugyanakkor a fal páraáteresztő képességét nem befolyásolja. Az esztétikus és tartós eredmény érdekében az erősen szívó, porló, ásványi és egyéb alapfelületek szíváskiegyenlítésére a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozó használata javasolt a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék felvitele előtt.

  5 l
  Átvehető
  Szállítható
  Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozó
  Az ár az üzlet választása után érhető el!

  A gyorsan ható, biocid tartalmú Thermotek Dryvit homlokzattisztító oldat kifejezetten alkalmas a már kialakult biológiai szennyeződések, például a penész-, gomba- és algafoltok eltávolítására, illetve a fertőzés megelőzésre. A homlokzattiszító oldat kültéri homlokzatokon, illetve kő-, beton- és téglafelületeken, valamint műkőtárgyakon alkalmazható. A mikroorganizmusok megtelepédésének elkerülése érdekében a homlokzattisztító oldat alkalmazása különösen ajánlott a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék felvitele előtt.

  1 l
  Átvehető
  Szállítható
  Thermotek Dryvit homlokzattisztító oldat
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • A Héra Dryvit SILOXAN Vízlepergető Vékonyvakolat egy speciális összetételű dekorációs vakolat, mely cellulózszálakat tartalmaz a nagyobb rugalmasság érdekében és így csökkenti a repedések kockázatát. Szilikon adalék tartalmának köszönhetően jól taszítja a vizet, hidrofób felületet hozva létre. Kitűnően ellenáll az időjárás viszontagságainak, vízlepergető és fényálló tulajdonsága miatt. Bevonata védelmet nyújt a gombák és a penész ellen. Alkalmazását   követően dekoratív szerkezeti megjelenést hoz létre, mely hosszú távon mechanikailag ellenálló felületet biztosít.
  *Jó lég- és páraáteresztő képessége segíti a vízgőz megfelelő diffúziós áthaladását, így a rendszer „lélegzését”.
  Színkeverőgépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek, színkártyák színeiben. 

  Fehér Dörzsölt 2mm
  25 kg
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Dryvit Siloxan
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • Természetes, káli-vízüveg kötőanyagának köszönhetően ásványi matt felületet képez, mely kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal a felújító vakolaton keresztül az esetleges szerkezeti nedvesség könnyen távozhat falazatból. *** Nem kerülnek káros anyagok (EN ISO 16000-9 szabvány szerint) a levegőbe és a bevonat hozzájárul a minőségi beltéri klíma fenntartásához, ami elengedhetetlen az Ön egészsége és jóléte szempontjából. A szilikátfesték felülete tartós, nem vonzza a levegőben lévő mikro szennyeződéseket és ** magas pH-ja miatt természetesen ellenálló a mikroorganizmusokkal szemben Végeredményül antisztatikus felületet kapunk, mely ellenáll a szennyeződéseknek és a pornak. *Sol-silicate nano részecskéinek köszönhetően elősegíti a könnyebb tisztíthatóságot, hidrofób technológia által pedig tökéletes víztaszító hatással rendelkezik.

  Tökéletes védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Színkeverőgépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek, színkártyák színeiben.

  Fehér
  5 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Páraáteresztő Szilikát festék
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • A Héra Szilikát alpozó egy speciális, kálium-szilikát alapú alapozó oldat, melynek használata a szilikát homlokzati- és beltéri falfestéknél ajánlott. Megerősíti az alapfelületet és egységesíti annak nedvszívó képességét, továbbá tökéletes tapadást biztosít. Ugyanakkor, a kiváló páraáteresztő képességének köszönhetően megőrzi a pára természetes áthaladását a falazoton, és így meghosszabbítja a végső bevonatok élettartamát. Nem vonzza a levegőben lévő mikro szennyeződéseket.

  5 l
  Átvehető
  Szállítható
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • A Héra Thermotek UNIVERSAL Vakolatalapozó kiváló fedőképességű, diszperzió kötőanyagú, érdes felületet biztosító, matt fényű alapozó, mely elősegíti a dekorációs vakolatok (akril, siloxan, szilikon, lábazati vakolat) megfelelő tapadását. Növeli a hőszigetelő rendszerek mechanikai szilárdságát és szíváskiegyenlítő tulajdonsága homogén megjelenést biztosít a díszítővakolatok számára. A hozzáadott szilikon adaléknak köszönhetően hidrofób bevonatot képez.
  Elérhető fehér színben, továbbá színkeverőgépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek, színkártyák színeiben.

  15 l
  Átvehető
  Szállítható
  Az ár az üzlet választása után érhető el!

A Héra Dryvit és Héra Thermotek termékkínálata teljes körű megoldást nyújt a kültéri homlokzatok felújításához. Nincs többé problémás, elszíneződött vagy fertőzött falfelület, rossz állapotban lévőhőszigetelő rendszer csak újraszínezett és egyenletes, öntisztuló homlokzat!

Festékeink kiváló fedőképességűek, könnyen felhordhatóak, sőt, színkeverőgépen több ezer UV-álló színben színezhetőek, így biztosan megtalálja mindenki a számára megfelelőt, akár meszes vagy ásványi festékek átfestésére, akár nemesvakolatokhoz vagy tégla- és homoktégla felületekhez keresi az igazit. Kiválasztáskor ugyanis nem csak az álomárnyalat és a struktúra meghatározására van szükség. Figyelembe kell vennünk a ház sajátosságait is, mint a használt szigetelőanyagot vagy az adott környezetet, amiben elhelyezkedik a ház.  A szélnek való kitettség a ház tetőjének típusához mérten (egyenes vagy döntött), hiszen ezek alapjaiban megszabhatják, milyen festékre van szükségünk.

Kültéri festékek esetén nagyon fontos, hogy felületeink nagyobb környezeti igénybevételnek vannak kitéve, mint beltéri festékek esetében, így a strapabíróság nem elhanyagolható. Magas az elvárás a rugalmasság és vízlepergető hatás iránt, melyeknek homlokzatfestékeink különösen megfelelnek, hiszen az alga - és penészgátló adalékanyagok, illetve a szilikongyanta kötőanyagnak köszönhetően egy öntisztuló bevonatot képezve kimagasló páraáteresztő tulajdonságuk is van.

Festendő felületünk kapcsán fontos, hogy pár tényező teljesüljön, hiszen csak így garantálhatjuk a hosszútávú tartósságot: simított vagy glettelt, szilárd, száraz, egyenletesen nedvszívó és szennyeződésmentes, régi festéktől mentes felületet kezdjünk csak el kezelni. Általános körülmények között két rétegben kell átfesteni a felületet, köztük 12 óra száradási idővel. Ami azonban nagyon fontos, hogy ne álljunk neki a munkálatoknak nyári döglesztő hőségben, mert az ideális hőmérséklet valahol +5 és +25°C között mozog, és erős napsugárzás, eső vagy fagy sem éri felhordás közben a felületet. A felhordástól sem kell tartani, mert szerencsére a mai anyagok már rendkívül könnyen kezelhetők, az alapfestéshez a termék vízzel történő körülbelül 10%-os, a fedőfestéshez pedig egy 5%-os hígítás ajánlott.  Alapos átkeverés mellett a homlokzatfestékünk rendkívül ecsetbarát.

Gondoskodjunk festéshez a megfelelő ecsetről, hengerről vagy szóróberendezésről, valamint annak beállítási paramétereiről, a tisztaságról és az időtálló bevonatról pedig már a Héra Dryvit kezeskedik!

Mutass többet