Héra Páraáteresztő Szilikát Homlokzat- és Beltéri Falfesték

0 ( 0 értékelés )
Átvehető

Természetes, káli-vízüveg kötőanyagának köszönhetően ásványi matt felületet képez, mely kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal a felújító vakolaton keresztül az esetleges szerkezeti nedvesség könnyen távozhat falazatból. *** Nem kerülnek káros anyagok (EN ISO 16000-9 szabvány szerint) a levegőbe és a bevonat hozzájárul a minőségi beltéri klíma fenntartásához, ami elengedhetetlen az Ön egészsége és jóléte szempontjából. A szilikátfesték felülete tartós, nem vonzza a levegőben lévő mikro szennyeződéseket és ** magas pH-ja miatt természetesen ellenálló a mikroorganizmusokkal szemben Végeredményül antisztatikus felületet kapunk, mely ellenáll a szennyeződéseknek és a pornak. *Sol-silicate nano részecskéinek köszönhetően elősegíti a könnyebb tisztíthatóságot, hidrofób technológia által pedig tökéletes víztaszító hatással rendelkezik.

Tökéletes védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Színkeverőgépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek, színkártyák színeiben.

Fehér

Kiszerelés:

  • Az ár üzlet választása után érhető el.
db
  • EAN-kód: 5996281090005
  • Gyártó: Héra

Termékleírás

Alkalmazási terület:

Vakolt, glettelt, gipszkarton, előzőleg diszperziós festékkel festett és üvegszövet tapétával bevont falfelületek, mennyezetek beltéri festéke. Különösen ajánlott szennyeződésnek kitett falainak és mennyezeteinek védelmére, illetve középületek beltéri festésére.

Felület előkészítés:

Távolítsa el a régi, laza, pergő vakolat- és festékréteget. Az esetleges vakolathibákat ProGold Tükörglettel javítsa ki. A festendő felület legyen tiszta, száraz, portól és repedésektől mentes. Gipszes glettelés után a fal szívóképességének kiegyenlítésére alkalmazzon Héra Falfix diszperziós mélyalapozót vagy a tökéletes eredmény érdekében Héra Prémium latex pigmentált fehér 3in1 alapozót. (CMC-alapú glettanyagok használata nem javasolt.)

Felhordás:

Alapos felkeverés után hengerezéssel, ecseteléssel, szórással 5-25 oC közötti felület és levegő hőmérsékleten, 80%-os relatív páratartalom alatti érték esetén. A festéshez ajánlott ProGold termékek: mikroszálas (17-18 mm szálhosszú) festőhenger, akril ecset. A festés befejezését követően a szerszámokat és az elcseppenéseket alaposan mossa le vízzel. Használat után a vödröt gondosan le kell zárni.

A végleges, ellenálló filmréteg 28 nap elteltével alakul ki. A filmréteg ezt követően válik vízzel, tisztító- és fertőtlenítőszerrel moshatóvá. A termék alkalmazási tulajdonságait és a kiadósságot nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Mutass többet

Termékelőnyök

  • Zöld választás
  • Öntisztuló nanotechnológia*
  • Természetes ellenállás a mikroorganizmusokkal (pl. gomba, penész) szemben**
  • 0% károsanyag kibocsátás a levegőbe***
  • Kiváló műemléképületek felújítására
  • Kiváló páraáteresztő és víztaszító hatás

Technikai adatok

Alapadatok
Fantázia név:
Fehér
Kiszerelés:
10 l
Kiadósság:
6 m2/l
Technológia:
természetes káli-vízüveg kötőanyag
Fényesség:
ásványi matt
Termékméret:
29,4x29,4x22,2 cm
Súly:
14,815 kg
Alkalmazási adatok
Alkalmazási terület:
beltéri falfelületek, kültéri falfelületek
Javasolt rétegszám:
1
Rétegek közötti száradási idő:
4 óra
Használatba vételi idő:
2 óra
Felhordás módja:
ecsettel, hengerrel, szóróberendezéssel
Javasolt henger típusa:
poliakryl henger
Javasolt ecset típusa:
akril ecset
Szerszámok tisztítása:
vízzel
Egyéb adatok
Tárolási hőmérséklet:
5°C és 25°C fok között
Tárolási mód:
eredetei csomagolásban, tűző naptól, fagytól védve
Mutass többet

Veszélyességi információk

FONTOS!
A festék lúgos maró hatása miatt a festés során ügyelni kell a nem festendő épületrészek védelmére (pl. üveg, fém vagy műanyag felületek). Ezen részeket le kell takarni, mivel a lúgos kötőanyag ezeket megmarhatja. Alkalmazás során védőkesztyű, védőruha és szem- vagy arcvédő használata javasolt.

Összetétel: töltőanyagok, víz, diszperziós kötőanyag, pigment

EU határérték erre a termékre (A/a):30g/l (2010). Ez a termék legfeljebb 20 g / l VOC-t tartalmaz.

Biztonsági előírások:

Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: valamennyi helyi, nemzeti, és nemzetközi szabályozás szerint. Kérésre biztonsági adatlap kapható. Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni.

Betöltés