Fehér falfesték

 • A tökéletesen fehér felületet képző Héra Beltéri falfesték egyedi összetétele lehetővé teszi, hogy poliamid festőhengerrel történtő felhordásakor a legoptimálisabb festékmennyiség kerüljön a falakra. A hozzáadott oldószert nem tartalmazó, szagmentes és könnyen hengerelhető festék két rétegben kiváló fedést biztosít, továbbá pára- és légáteresztő felületet képez. Héra Színezőpasztákkal bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető.

  Fehér
  2 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra beltéri falfesték
  3 548 Ft ártól
  (1 774 Ft/l)
 • A Héra Gold beltéri falfesték speciális töltőanyag-összetételének köszönhetően akár egyetlen réteg felvitelét követően is kiemelkedő fedést biztosít a felületeknek, ezáltal gyors és hatékony munkavégzésre ad lehetőséget. Az esztétikus, matt bevonat pára- és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Az illatosított formulával rendelkező termék Héra Színezőpasztákkal bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető.

  Fehér
  4 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Gold beltéri falfesték
  7 139 Ft ártól
  (1 785 Ft/l)
 • A kimagasló fehérségű és fedőképességű Héra Prémium Latex beltéri falfesték a legellenálóbb fehér színű Héra falfesték. A páraáteresztő, ugyanakkor mosás- és dörzsálló tartós bevonat kifejezetten alkalmas nagy igénybevételnek kitett helyiségek, például gyerekszobák, konyhák vagy fürdőszobák kifestéséhez. 

  Fehér
  2,5 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Prémium latex matt beltéri falfesték
  8 009 Ft ártól
  (3 203 Ft/l)
 • Hibrid technológiájának köszönhetően a Héra Clean&Style extra mosható, dörzsálló és fertőtleníthető beltéri matt latex falfesték ellenálló és tartós, ugyanakkor pára- és légáteresztő bevonatot képez. Hidrofób alkotórészei révén a termék kiváló vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik. Kifejezetten alkalmas nagy igénybevételnek kitett helyiségek, például gyerekszobák, konyhák vagy fürdőszobák kifestéséhez. Egészségügyi intézményekben is alkalmazható.

  Hófelhő
  1 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Clean&Style fehér
  5 399 Ft ártól
  (5 399 Ft/l)
 • A jó fedőképességű, könnyen felhordható Héra Diszperzit mennyezet- és falfesték költséghatékony megoldást jelent a festési feladatok során. A pára- és légáteresztő matt bevonat a fal természetes légzését nem akadályozza, a Héra Színezőpasztáknak köszönhetően pedig bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető a termék. 

  Fehér
  4 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Diszperzit mennyezet- és falfesték
  4 260 Ft ártól
  (1 065 Ft/l)
 • A kiváló pára- és légáteresztő bevonatot képző, biocidmentes Héra Mészfesték kül- és beltérre is alkalmazható, jó fedőképességű, könnyen hengerelhető főként mész kötőanyagű fehér színű festék. Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellett a Héra Mészfesték könnyű felhordhatóságot és esztétikus megjelenést biztosít.

  Fehér
  4 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra mészfesték
  5 389 Ft ártól
  (1 347 Ft/l)

Legyen szó akár újonnan épülő ingatlanról, akár már meglévő otthon felújításáról vagy tisztító ráncfelvarrásáról, a fehér Héra beltéri falfestékek biztos megoldást nyújtanak az aktuálisan fennálló igények kielégítésére. A különböző fehér beltéri Héra falfestékek közös tulajdonságaik mellett eltérő termékelőnyökkel is rendelkeznek, hogy minden elvárásnak megfeleljen az alapos mérlegelés után kiválasztott biztos befutó.

A Héra beltéri falfesték garantálja a tökéletes matt fehér végeredményt. Egyedi összetételének köszönhető, hogy poliamid festőhengerrel történő használata a lehető leghatékonyabban valósulhat meg. A szagmentes festék nem tartalmaz továbbá hozzáadott oldószert, így környezetvédelmi szempontból is okos választást jelent. Két rétegben történő könnyed felhordás után a festék kitűnő matt fedést biztosít. A még gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés támogatója a Héra Gold beltéri falfesték, amely akár már egy réteg felhordását követően is elégedett szempárokat tudhat magán. A Héra Gold festék emellett illatosított formulával rendelkezik, így a munkafolyamat közben és után is biztosított a kellemes légkör. Mi a teendő, ha a kisgyermek mancsa kézműves foglalkozás közben temperás vagy tintás lett és mégis bátran érinti meg a falfelületet? Ha a mindennapi  sütés – főzés közben az étel nem csak a csempére, hanem a konyhai falra is csöppen? Felejtse el az aggódás gondolatát is, hiszen a Héra Prémium Latex beltéri fehér falfesték ellenáll a kihívásoknak. Mosás– és dörzsálló tartós bevonatának köszönhetően testhezálló konyhák, gyerekszobák vagy akár fürdőszobák kifestéséhez is. Még strapabíróbb bevonatért a Héra Clean&Style beltéri falfesték áll rendelkezésre. A különleges hibrid technológiával készült terméknek hála a falfelület ellenáll a hozzádörzsölődő eszközöknek, továbbá takarítható és fertőtleníthető, így igénybe vehető az otthon mellett, egészségügyi intézményekben egyaránt. 

A Héra beltéri falfestékek több kiszerelésben állnak rendelkezésre, így kisebb – nagyobb felületekre pazarlás nélkül, egyformán optimális megoldást nyújthatnak. A megfelelő fehér festék kiválasztása nem szab határt a kreativitásnak sem, hiszen Héra Színezőpasztákkal számos pasztellárnyalatra pillanatok alatt átszínezhető. Ismerje meg a különböző Héra termékeket és válasszon igényeihez mérten!

Mutass többet