Fehér falfesték

 • A tökéletesen fehér felületet képző Héra Beltéri falfesték egyedi összetétele lehetővé teszi, hogy poliamid festőhengerrel történtő felhordásakor a legoptimálisabb festékmennyiség kerüljön a falakra. A hozzáadott oldószert nem tartalmazó, szagmentes és könnyen hengerelhető festék két rétegben kiváló fedést biztosít, továbbá pára- és légáteresztő felületet képez. Héra Színezőpasztákkal bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető.

  Fehér
  2 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra beltéri falfesték
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • A Héra Gold beltéri falfesték speciális töltőanyag-összetételének köszönhetően akár egyetlen réteg felvitelét követően is kiemelkedő fedést biztosít a felületeknek, ezáltal gyors és hatékony munkavégzésre ad lehetőséget. Az esztétikus, matt bevonat pára- és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Az illatosított formulával rendelkező termék Héra Színezőpasztákkal bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető.

  Fehér
  4 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Gold beltéri falfesték
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • A kimagasló fehérségű és fedőképességű Héra Prémium Latex beltéri falfesték a legellenálóbb fehér színű Héra falfesték. A páraáteresztő, ugyanakkor mosás- és dörzsálló tartós bevonat kifejezetten alkalmas nagy igénybevételnek kitett helyiségek, például gyerekszobák, konyhák vagy fürdőszobák kifestéséhez. 

  Fehér
  10 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Prémium latex matt beltéri falfesték
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • A Héra Prémium Latex selyemfényű beltéri falfesték alkalmas a különböző, nagy igénybevételnek kitett felületek tartós, dekoratív és esztétikus kialakítására. A felület fertőtleníthető és biztosítja a fel természetes szellőzését.

  Fehér
  1 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Prémium Latex selyemfényű beltéri falfesték
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • Természetes, káli-vízüveg kötőanyagának köszönhetően ásványi matt felületet képez, mely kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal a felújító vakolaton keresztül az esetleges szerkezeti nedvesség könnyen távozhat falazatból. *** Nem kerülnek káros anyagok (EN ISO 16000-9 szabvány szerint) a levegőbe és a bevonat hozzájárul a minőségi beltéri klíma fenntartásához, ami elengedhetetlen az Ön egészsége és jóléte szempontjából. A szilikátfesték felülete tartós, nem vonzza a levegőben lévő mikro szennyeződéseket és ** magas pH-ja miatt természetesen ellenálló a mikroorganizmusokkal szemben Végeredményül antisztatikus felületet kapunk, mely ellenáll a szennyeződéseknek és a pornak. *Sol-silicate nano részecskéinek köszönhetően elősegíti a könnyebb tisztíthatóságot, hidrofób technológia által pedig tökéletes víztaszító hatással rendelkezik.

  Tökéletes védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Színkeverőgépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek, színkártyák színeiben.

  Fehér
  5 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Páraáteresztő Szilikát festék
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • A Héra BACTERIA RESIST egy új generációs, tartós, kiváló fedőképességű beltéri falfesték ACTIVE SILVER TECHNOLÓGIÁVAL kiegészítve, melynek köszönhetően ellenáll a bevonat felületén lévő baktériumoknak és penésznek. Foltálló, kiválóan mosható felületet biztosít, amely nagy mértékben ellenáll a tisztító- és fertőtlenítőszereknek, továbbá megakadályozza a por és a szennyeződések lerakódását. Olyan helyiségek falára és mennyezetére tervezték, ahol magas higiéniai előírásoknak kell megfelelni, továbbá azok számára, akik nagyra értékelik a magas szintű higiéniát a belső tereikben. Különböző baktériumokkal (pl. MSA, E-coli) szembeni ellenállóképességét speciális laboratóriumi tesztek igazolják, ezért kifejezetten ajánlott kórházakba, orvosi rendelőkbe, műtőkbe, óvodákba, iskolákba, szállodákba és éttermekbe. A magas minőségű bevonat lehetővé teszi a falak megfelelő „lélegzését", így a festék nedves helyiségekben is tökéletesen használható (pl. konyha, fürdőszoba, mosókonyha stb.), ahol a felületet alkalmanként víz vagy gőz érheti.

  Fehér
  2,5 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Bacteria Resist
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • A jó fedőképességű, könnyen felhordható Héra mennyezet- és falfesték költséghatékony megoldást jelent a festési feladatok során. A pára- és légáteresztő matt bevonat a fal természetes légzését nem akadályozza, a Héra Színezőpasztáknak köszönhetően pedig bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető a termék.

  Fehér
  4 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra Mennyezet- és falfesték
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • A jó fedőképességű, könnyen felhordható Héra Diszperzit mennyezet- és falfesték költséghatékony megoldást jelent a festési feladatok során. A pára- és légáteresztő matt bevonat a fal természetes légzését nem akadályozza, a Héra Színezőpasztáknak köszönhetően pedig bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető a termék. 

  Fehér
  14 l
  Átvehető
  Szállítható
  Az ár az üzlet választása után érhető el!
 • A kiváló pára- és légáteresztő bevonatot képző, biocidmentes Héra Mészfesték kül- és beltérre is alkalmazható, jó fedőképességű, könnyen hengerelhető főként mész kötőanyagű fehér színű festék. Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellett a Héra Mészfesték könnyű felhordhatóságot és esztétikus megjelenést biztosít.

  Fehér
  4 l
  Átvehető
  Szállítható
  Héra mészfesték
  Az ár az üzlet választása után érhető el!

Legyen szó akár újonnan épülő ingatlanról, akár már meglévő otthon felújításáról vagy tisztító ráncfelvarrásáról, a fehér Héra beltéri falfestékek biztos megoldást nyújtanak az aktuálisan fennálló igények kielégítésére. A különböző fehér beltéri Héra falfestékek közös tulajdonságaik mellett eltérő termékelőnyökkel is rendelkeznek, hogy minden elvárásnak megfeleljen az alapos mérlegelés után kiválasztott biztos befutó.

A Héra beltéri falfesték garantálja a tökéletes matt fehér végeredményt. Egyedi összetételének köszönhető, hogy poliamid festőhengerrel történő használata a lehető leghatékonyabban valósulhat meg. A szagmentes festék nem tartalmaz továbbá hozzáadott oldószert, így környezetvédelmi szempontból is okos választást jelent. Két rétegben történő könnyed felhordás után a festék kitűnő matt fedést biztosít. A még gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés támogatója a Héra Gold beltéri falfesték, amely akár már egy réteg felhordását követően is elégedett szempárokat tudhat magán. A Héra Gold festék emellett illatosított formulával rendelkezik, így a munkafolyamat közben és után is biztosított a kellemes légkör. Mi a teendő, ha a kisgyermek mancsa kézműves foglalkozás közben temperás vagy tintás lett és mégis bátran érinti meg a falfelületet? Ha a mindennapi  sütés – főzés közben az étel nem csak a csempére, hanem a konyhai falra is csöppen? Felejtse el az aggódás gondolatát is, hiszen a Héra Prémium Latex beltéri fehér falfesték ellenáll a kihívásoknak. Mosás– és dörzsálló tartós bevonatának köszönhetően testhezálló konyhák, gyerekszobák vagy akár fürdőszobák kifestéséhez is. Még strapabíróbb bevonatért a Héra Clean&Style beltéri falfesték áll rendelkezésre. A különleges hibrid technológiával készült terméknek hála a falfelület ellenáll a hozzádörzsölődő eszközöknek, továbbá takarítható és fertőtleníthető, így igénybe vehető az otthon mellett, egészségügyi intézményekben egyaránt. 

A Héra beltéri falfestékek több kiszerelésben állnak rendelkezésre, így kisebb – nagyobb felületekre pazarlás nélkül, egyformán optimális megoldást nyújthatnak. A megfelelő fehér festék kiválasztása nem szab határt a kreativitásnak sem, hiszen Héra Színezőpasztákkal számos pasztellárnyalatra pillanatok alatt átszínezhető. Ismerje meg a különböző Héra termékeket és válasszon igényeihez mérten!

Mutass többet