Héra Bacteria Resist baktériumokkal és penésszel szemben ellenálló beltéri falfesték

0 ( 0 értékelés )
Átvehető

A Héra BACTERIA RESIST egy új generációs, tartós, kiváló fedőképességű beltéri falfesték ACTIVE SILVER TECHNOLÓGIÁVAL kiegészítve, melynek köszönhetően ellenáll a bevonat felületén lévő baktériumoknak és penésznek. Foltálló, kiválóan mosható felületet biztosít, amely nagy mértékben ellenáll a tisztító- és fertőtlenítőszereknek, továbbá megakadályozza a por és a szennyeződések lerakódását. Olyan helyiségek falára és mennyezetére tervezték, ahol magas higiéniai előírásoknak kell megfelelni, továbbá azok számára, akik nagyra értékelik a magas szintű higiéniát a belső tereikben. Különböző baktériumokkal (pl. MSA, E-coli) szembeni ellenállóképességét speciális laboratóriumi tesztek igazolják, ezért kifejezetten ajánlott kórházakba, orvosi rendelőkbe, műtőkbe, óvodákba, iskolákba, szállodákba és éttermekbe. A magas minőségű bevonat lehetővé teszi a falak megfelelő „lélegzését", így a festék nedves helyiségekben is tökéletesen használható (pl. konyha, fürdőszoba, mosókonyha stb.), ahol a felületet alkalmanként víz vagy gőz érheti.

Fehér

Kiszerelés:

  • Az ár üzlet választása után érhető el.
  • EAN-kód: 5904000049906
  • Gyártó: Héra

Termékleírás

Alkalmazási terület:

Vakolt, glettelt, gipszkarton, előzőleg diszperziós festékkel festett és üvegszövet tapétával bevont falfelületek, mennyezetek beltéri festéke. Különösen ajánlott szennyeződésnek kitett falainak és mennyezeteinek védelmére, illetve középületek beltéri festésére.

Kiadósság: Max. 12 m2/l, egy rétegben.

Javasolt rétegszám: 2 réteg.

Hígíthatóság: Szükség szerint maximum 5 % vízzel az első rétegnél.

Száradási idő, 23 °C-on: 2 óra.

Átfesthetőség, 23 °C-on min.: 2 óra.

Felület előkészítés:

Távolítsa el a régi, laza, pergő vakolat- és festékréteget. Az esetleges vakolathibákat ProGold Tükörglettel javítsa ki. A festendő felület legyen tiszta, száraz, portól és repedésektől mentes. Gipszes glettelés után a fal szívóképességének kiegyenlítésére alkalmazzon Héra Falfix diszperziós mélyalapozót vagy a tökéletes eredmény érdekében Héra Prémium latex pigmentált fehér 3in1 alapozót. (CMC-alapú glettanyagok használata nem javasolt.)

Felhordás:

Alapos felkeverés után hengerezéssel, ecseteléssel, szórással 5-25 oC közötti felület és levegő hőmérsékleten, 80%-os relatív páratartalom alatti érték esetén. A festéshez ajánlott ProGold termékek: mikroszálas (17-18 mm szálhosszú) festőhenger, akril ecset. A festés befejezését követően a szerszámokat és az elcseppenéseket alaposan mossa le vízzel. Használat után a vödröt gondosan le kell zárni.

A végleges, ellenálló filmréteg 28 nap elteltével alakul ki. A filmréteg ezt követően válik vízzel, tisztító- és fertőtlenítőszerrel moshatóvá. A termék alkalmazási tulajdonságait és a kiadósságot nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Mutass többet

Termékelőnyök

  • Ezüst iont tartalmaz
  • Ellenálló felület SA, E. coli és egyéb baktériumokkal szemben
  • Legmagasabb dörzs- és mosásállósági osztály
  • Kiváló fedőképesség és kiemelkedő fehérség
  • Fertőtleníthető
  • Penésszel szemben ellenálló

Technikai adatok

Alapadatok
Fantázia név:
Fehér
Kiszerelés:
9 l
Kiadósság:
12 m2/l
Fedőképesség:
2. osztály - kiváló
Nedves dörzsállóság:
1. osztály - kiemelkedő
Fényesség:
matt
Termékméret:
29,14 cm x 29,14 cm x 22,05 cm
Súly:
13,378 kg
Alkalmazási adatok
Alkalmazási terület:
beltéri falfelületek
Javasolt rétegszám:
2
Rétegek közötti száradási idő:
2 óra
Felhordás módja:
ecsettel, hengerrel, szóróberendezéssel
Javasolt henger típusa:
mikroszálas festőhenger, poliamid festőhenger
Javasolt ecset típusa:
akril ecset
Szerszámok tisztítása:
vízzel
Egyéb adatok
Tárolási hőmérséklet:
5°C és 25°C fok között
Tárolási mód:
eredeti csomagolásban, száraz, tűző naptól, fagytól védett helyen
Mutass többet

Veszélyességi információk

Összetétel: töltőanyagok, diszperziós kötőanyag, víz

EU határérték erre a termékre (A/a): 30 g/l (2010).

Ez a termék legfeljebb 2 g/l VOC-t tartalmaz.

P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

P102 Gyermekektől elzárva tartandó.

EUH208 Tartalmaz 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on és 5-klór-2-metil-2H-izotiazol-3-on és 2-metil-2H-izotiazol-3-on (3:1) keveréke. Allergiás reakciót válthat ki.EUH210 Kérésre biztonsági adatlap kapható.

EUH211 Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni.

Biocid terméket tartalmaz; C(M)IT/MIT (3:1)

Betöltés