Héra mennyezet- és falfesték

0 ( 0 értékelés )
Átvehető

A jó fedőképességű, könnyen felhordható Héra mennyezet- és falfesték költséghatékony megoldást jelent a festési feladatok során. A pára- és légáteresztő matt bevonat a fal természetes légzését nem akadályozza, a Héra Színezőpasztáknak köszönhetően pedig bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető a termék.

Fehér

Kiszerelés:

  • Az ár üzlet választása után érhető el.
db
  • EAN-kód: 5996281091514
  • Gyártó: Héra

Termékleírás

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉS:
A festendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. CMC-alapú glettanyagok használata nem javasolt.

Új, vakolt vagy beton illetve; gipsz tartalmú glettel előkészített vagy gipszkarton felületek:
Finoman csiszolja meg a felületet csiszolópapírral majd tisztítsa meg a portól. Alapozáshoz és a felület szívóképességének kiegyenlítéséhez Héra Falfix használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

Régi, már festett felületek:
Finoman csiszolja meg a felületet csiszolópapírral majd tisztítsa meg a portól. Alapozáshoz és a felület szívóképességének kiegyenlítéséhez Héra Falfix használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

Penésszel fertőzött felületek:
A penésztelepeket nedves tisztítással (pl. lekeféléssel vagy lekaparással) el kell távolítani, majd Héra penészgátló lemosóoldattal kell kezelni a termékismertetőben leírt módon. Penésszel fertőzött falfelületek esetén a Héra Prémium penészgátló adalék használható a termékismertetőben leírt módon. Csak akkor alkalmazzon a továbbiakban Héra mennyezet- és falfestéket, ha a fertőzött felületet rendszeresen fertőtlenítjük.

Nikotin-, víz-, korom- vagy zsírfoltos felületek:
A felületet tisztítószeres (folyékony mosogatószeres) vízzel le kell mosni és teljes száradás után le kell kefélni. Ezután Héra folttakaró alapozót kell felhordani. Ebből a felület állapotától függően második réteg felhordására is szükség lehet. A befejező réteg a Héra mennyezet- és falfesték legyen.
Megjegyzés: a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

FELHASZNÁLÁS:

Anyagelőkészítés, hígítás:
A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel, illetve bizonyos időközönként festés közben is. Héra mennyezet- és falfesték felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, hígítása nem szükséges. Amennyiben mégis erre van szükség, az első réteghez maximum 5% vizet lehet adagolni.

A feldolgozás hőmérséklete:
Javasolt +5-30 oC közötti anyag, alapfelület és levegő hőmérsékleten, 80%-os relatív páratartalom alatt.

Felhordás módja:
Ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szóró berendezéssel. Szóráshoz a szórási paramétereket az adott géptípushoz kell beállítani.

Mutass többet

Termékelőnyök

  • Jó fedőképességű
  • Könnyen felhordható

Technikai adatok

Alapadatok
Fantázia név:
Fehér
Kiszerelés:
14 l
Kiadósság:
9 m2/l
Fedőképesség:
2. osztály - kiváló
Nedves dörzsállóság:
5. osztály - gyenge
Fényesség:
matt
Termékméret:
25 cm x 43 cm x 30,5 cm
Súly:
21,365 kg
Alkalmazási adatok
Alkalmazási terület:
beltéri falfelületek
Javasolt rétegszám:
2
Rétegek közötti száradási idő:
2 óra
Felhordás módja:
ecsettel, hengerrel, szóróberendezéssel
Javasolt henger típusa:
poliamid festőhenger
Javasolt ecset típusa:
akril ecset
Szerszámok tisztítása:
vízzel
Egyéb adatok
Tárolási hőmérséklet:
5°C és 25°C fok között
Tárolási mód:
eredeti csomagolásban, tűző naptól, fagytól védve
Mutass többet

Veszélyességi információk

Tartalmaz 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on és 5-klór-2-metil-2H-izotiazol-3-on és 2-metil-2Hizotiazol-3-on (3:1) keveréke. Allergiás reakciót válthat ki.

Betöltés